Connect with us

Espor

1907 Fenerbahçe Espor’da Neramin ayrılığı

1907 Fenerbahçe Espor’un saldırı gücü taşıyıcısı ile yollar ayrıldı.

1907 Fenerbahçe Espor'da Neramin ayrılığı

9 Aralık Perşembe günü 2022 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi’nde League Of Legends takımının koçluk görevini Emre “Arkhe” Akpınarlı’ya emanet ettiğini duyuran 1907 Fenerbahçe Espor’da yeni bir ayrılık yaşandı. Takımın saldırı gücü taşıyıcısı Hasan “Neramin” Samarsın Fenerbahçe’den ayrıldığını duyurdu.

2020 yılının son gününden beri takım bünyesinde yer alan Samasın, 10 Aralık Cuma günü TwitLonger üzerinden yaptığı açıklama ile oyuncu, takımdan ayrıldığını taraftarlar ve takipçileri ile paylaştı.

Yaptığı açıklamada oyuncu koç Arkhe’ye, 1907 Fenerbahçe Espor Genel Menajeri Emre Aksoy ve Takım Başkanı Sina Afra’ya şu sözler ile veda etti:

“Koşullar ne olursa olsun kazanmak için ellerinden geleni yapan, bunun için çok çalışan takım arkadaşlarıma, iyi günde kötü günde desteğini esirgemeyen Fenerbahçe taraftarına ve bana ilk günden beri güvenip kendimi gösterme şansı verdikleri için Arkhe, Emre Aksoy ve Sina Afra’ya teşekkür ederim.”

1907 Fenerbahçe Espor ile 2021 Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi ikinci olan 19 yaşındaki oyuncu Neramin, kariyerinde daha önce İstanbul Wildcats Academy takımında rol almıştı.


İlginizi Çekebilir:

1907 Fenerbahçe Espor, koçluk görevine Emre “Arkhe” Akpınarlı’yı getirdi

Şef Editör - Espor ve gazetecilik işlerini kovalıyorum. - yusufcan@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor