Connect with us

LoL

1907 Fenerbahçe rahat kazandı, TBF yolundaki yarı final eşleşmeleri belli oldu

#VFŞL: Son çeyrek final karşılaşmasının galibi 1907 Fenerbahçe oldu. İşte yarı final eşleşmeleri:

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde ikinci ve son çeyrek final karşılaşması oynandı. Dün HWA karşısında 3-2’lik skorla galibiyete uzanan Dark Passage‘ın ardından çeyrek finallerin bir diğer galibi 1907 Fenerbahçe oldu.

Türkiye Büyük Finali’ne giden yolda ikinci çeyrek final karşılaşması 1907 Fenerbahçe ile Bursaspor Esports arasında oynandı. 1907 Fenerbahçe’nin rahat bir oyun ortaya koyduğu bu seri, oynanan ilk iki maç sonunda hızlı bir şekilde 2-0’a gelse de Bursaspor’un üçüncü maçtaki etkin oyunu acaba bir geri dönüş görür müyüz sorularını akıllara getirdi.

3. maçta geri dönüş sinyalleri veren Bursaspor’a dördüncü maçta agresif oyunuyla cevap veren 1907 Fenerbahçe, bu maçtan galibiyetle ayrılarak serideki durumu 3-1’e getirmeyi başardı ve adını yarı finale yazdıran ekip oldu. Bu sonucun ardından TBF’ye giden yoldaki yarı final eşleşmeleri de netleşti.

VF Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi: Yarı final eşleşmeleri:

  • 1 Eylül, 16.00: Dark Passage vs. Royal Bandits
  • 2 Eylül, 16.00: 1907 Fenerbahçe vs. Bahçeşehir SuperMassive

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde büyük finale giden yolda son iki karşılaşma kaldı. 1 Eylül’de saatler 16.00’ı gösterdiğinde Dark Passage ile Royal Bandits arasındaki karşılaşma ve 2 Eylül, 16.00’daki 1907 Fenerbahçe – Bahçeşehir SuperMassive karşılaşmasının tamamlanmasıyla finalde yer alacak iki takım da belli olacak. Bu dev heyecan için Playerbros’tan ayrılmayın!

emre@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL