Connect with us

LoL

2017 EU LCS Yaz Mevsimi Üçüncüsü Fnatic Oldu

[tps_title][/tps_title]


Fnatic ile H2K arasında geçen kıran kırana mücadele sonrası 2017 EU LCS Yaz Mevsimi üçüncüsü belli oldu. Beş maçlık seri sonunda 3-2 galip gelen Fnatic, Yaz Mevsimi’ni üçüncü sırada tamamladı.

Lig aşamasında kendi gruplarını birinci sırada tamamlayan iki takım da play-offlarda istenilen sonuçlara ulaşamadı. Hayal kırıklıkları sonrası Fnatic ve H2K üçüncülük mücadelesinde karşı karşıya geldi. Bir an olsun çekişmenin eksik olmadığı seride ilk dört maç nefesleri kesti. Fnatic’ten Rekkles ve eski Dark Passage oyuncusu Caps takımını sırtlayan isimler olurken, H2K tarafında ise Odoamne ve Febiven seriye damga vurdu.

ati

EU LCS’ten Worlds 2017’ye gidecek son takım gauntlet turnuvasıyla belli olacak. Bu turnuvada Fnatic, H2K’dan bir galibiyet önde olduğu için daha avantajlı durumda gözüküyor. Ayrıca organizasyon sonrası 2017 EU LCS Yaz Mevsimi aşamasının en değerli oyuncusu ödülü Rekkles’a gitti ve oyuncu duygu dolu anlar yaşadı.

Yedi yıl boyunca laboratuvar ve hemşirelik eğitimi almasına rağmen tercihini tutkusunu yitirmediği eSpor'dan yana kullanan Serkan, en güncel içeriklerini Playerbros takipçileriyle paylaşıyor.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL