Connect with us

LoL

2020 Dünya Şampiyonası Ön Eleme aşaması 4.gün karşılaşmaları başlıyor!

Temsilcimiz @supmass saat 11:00’da TL, 14:00’da LGC karşısına çıkıyor. Başarılar!

2020 Dünya Şampiyonası

2020 Dünya Şampiyonası Ön Eleme aşaması 4.gün karşılaşmaları saat 11:00‘da başlıyor!

League of Legends‘ın en rekabetçi turnuvası olan Dünya Şampiyonası başlıyor! Bu turnuva geçtiğimiz senelere oranla çok daha önemli bir yere sahip. Bunun sebebi ise bu sene korona virüs salgınından dolayı yapılan ilk global turnuva olması. Bundan önceki senelerde yakın bölgeler arası yapılan Rift Rivals ve mini Dünya Şampiyonası diyebileceğimiz MSI maalesef gerçekleştirilemedi. Bu da League of Legends’ın en prestijli turnuvası olan Dünya Şampiyonasının önemini bir kat daha arttırdı.

Üçüncü gün karşılaşmalarında sadece B Grubu maçlarını izledik. Bu maçlarla birlikte B Grubu tamamlanmış oldu ve PSG Talon grubu birinci bitirirken, ikinci sırayı da Unicorns Of Love almayı başardı. Onlar A Grubundan gelecek rakiplerini bekliyorlar. Bu grupta üçüncü sırayı Rainbow7 alırken şaşırtıcı bir biçimde dördüncü sırada da Çin temsilcisi LGD‘yi gördük.

Üçüncü gün karşılaşmalarının sonuçlarına buradan, detaylı incelemesine ise buradan ulaşabilirsiniz.

Ön Eleme grup aşamasının son günü olan dördüncü gün mücadeleleri temsilcimiz için kritik bir öneme sahip. Şu anda Team Liquid ile liderlik koltuğunu paylaşan ekibimiz, bugün onlara karşı mücadele edecek. Günün son maçında ise rakibimiz Legacy Esports olacak. Eğer iki karşılaşmamızı da kazanırsak grubu birinci bitirerek direkt olarak gruplara çıkıyor olacağız. TL karşısında mağlubiyet, LGC karşısında galibiyet alırsak da TL ile tekrardan bir eşitlik bozma mücadelesi oynayacağız. Bunu da kaybedersek grubu ikinci tamamlayıp diğer gruptan gelecek rakibimizi bekleyeceğiz.

Sadece A Grubu maçlarının oynanacağı dördüncü gün mücadeleleri şu şekilde(Güncelleniyor):

2020 Dünya Şampiyonası Ön Eleme aşaması 4.gün

  • 11:00 – SUP 0-1 TL
  • 12:00 – MAD 0-1 LGC
  • 13:00 – ITZ 1-0 TL
  • 14:00 – LGC 1-0 SUP

2020 Dünya Şampiyonası Ön Eleme aşaması 4.gün eşitlik bozma mücadeleleri

  • 15:00 – MAD 1-0 ITZ
  • 16:00 – TL – LGC

Puan durumunu ve Dünya Şampiyonası ile ilgili her detayı sitemizden takip edebilirsiniz. Karşılaşmaları ise LoL Espor üzerinden izleyebilirsiniz.

Yorumlarda kimlerin kazanacağını düşündüğünüzü bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Elinden kalem düşmeyen...

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL