Connect with us

LoL

VFŞL 2020 Yaz Mevsimi Finalleri eşleşmeleri belli oldu!

VFŞL 2020 Yaz Mevsimi Finalleri eşleşmeleri belli oldu!

2020 vfşl mevsim finalleri

2020 VFŞL Yaz Mevsimi lig aşaması bugün itibariyle sonlandı. Şimdiye kadar en çekişmeli geçen bu sezon birbirinden güzel mücadeleler sahne oldu. Rekabetin üst düzey olduğu bu sezon mücadele eden tüm takımlara teşekkür ediyoruz. Ayrıca Mevsim Finalleri‘ne kalma başarısına erişen takımları da tebrik ediyoruz!

Son haftaya girene kadar tam beş takım playofflar için mücadele ediyordu. Son gün oynanan maçlar ardından iki büyük kulüp olan 1907 Fenerbahçe Espor ve Galatasaray Espor bu yarışın dışında kaldı. Team Aurora ve Royal Youth ise bir süre öncesinde bu yarıştan çekilmişti. Fakat özellikle FB’nin VFŞL Mevsim Finalleri’ne kalamaması hem taraftarları üzdü hem de otoriteleri şaşırttı.

vfşl mevsim finalleri

Uzun bir lig aşamasının ardından VFŞL Mevsim Finalleri eşleşmeleri yukarıdaki gibi gerçekleşti. Burada küçük bir detaya değinmek gerekiyor. fastPay Wildcats lig aşamasını birinci bitirdiği için çeyrek finallerin kazananları arasından, ligi en alt sırada bitiren takımla eşleşecek. Diğer kazanan takım da GALAKTICOS ile eşleşecek. Yani eğer SUP-BJK serisinde kazanan takım SUP olursa GAL ile, diğer eşleşmenin galibi de IW ile eşleşecek.

5R-DP arasındaki Çeyrek Final mücadelesi çaylakların karşılaşması olacak. DP, mevsime iyi başlayıp sonrasında performans düşüklüğü yaşamıştı. Fakat son gün hem FB karşısında aldıkları sürpriz galibiyet hem de BJK karşısında aldıkları eşitlik bozma mücadelesinin ardından takım, bir hayli motive olarak VFŞL Mevsim Finalleri’ne girecek. Diğer taraftan da 5R, kötü bir başlangıcın ardından çaylak oyuncuları lige ısındıkça artan bir performans sergiledi. Güçlü rakipleri karşısında aldıkları galibiyetler onların ne kadar tehlikeli olduklarını hepimize gösterdi. Çok yakın ve keyifli bir seri izleyeceğimizden emin olabilirsiniz!

SUP-BJK serisinin mutlak favorisi Papara Supermassive. Bunun en büyük etkisi ise BJK’nin son dönemdeki performans düşüklüğü diyebiliriz. Mevsime 6-0 başladıktan sonra tüm lig aşamasını 9-9 bitirdiler. Öte yandan son bir kaç hafta kötü oynayan SUP da son haftalarda toparlanmış ve kendine gelmiş gibi görünüyor.

Kıran kırana geçen bir VFŞL lig aşamasının ardından Mevsim Finalleri de aynı rekabet düzeyinde geçecektir. Bu karşılaşmaların tüm detaylarını sitemizi takip ederek öğrenebilirsiniz!

VFŞL Mevsim Finalleri için tahminlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!


G2’nun VALORANT yıldızı Mixwell, Türk espor hayranlarını övdü

Elinden kalem düşmeyen...

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL