Connect with us

LoL

2020 VFŞL Yaz Mevsimi ikinci yarı final mücadelesi başlıyor!

2020 VFŞL Yaz Mevsimi ikinci yarı final mücadelesi 14:00’da GAL-SUP arasında başlıyor!

2020 vfşl yarı finaller

2020 VFŞL Yaz Mevsimi Finalleri‘nde bugün oynanacak mücadelede bir tarafta finallerin takımı Papara Supermassive korkutucu kadrosu ile yer alıyor. Diğer tarafta ise lig boyunca inanılmaz stabil bir performans sergileyerek lig aşamasını ikinci sırada bitiren genç GALAKTICOS kadrosu var.

SUP, ilk iki hafta Akademi Ligi kadrosu ile maçlara çıkmış ve istediğini alamamıştı. Snowflower ve KaKaO‘nun transferinden sonra kendini toparlayan takım ligi üçüncü sırada bitirmeyi başardı. Her ne kadar SUP ligi yüksek bir sıralama ile bitirmiş olsa da bu kadrodan beklentiler çok daha fazla. Diğer tarafta GAL ise genç kadrosu ile bizleri lig aşaması boyunca şaşırttı. Sergiledikleri stabil performansı sadece birkaç karşılaşmada bozan ekip Mevsim Finalleri’ne girerken gayet güçlü göründüler.

2020 LEC Yaz Mevsimi playofflarında da Schalke’nin galibiyet serisi devam ediyor!

SUP genellikle alt koridor tecrübesinden yararlanmayı seven bir takım. Bunun dışında kazanan koridorlar alarak KaKaO’nun güçlenmesini sağlamaları da başka bir stratejileri. Fakat Bolulu‘nun erken aşamada üstünlük sağladığı karşılaşmaları da adeta domine etmeyi başarıyorlar. GAL tarafında ise herkes taşıyıcı rolünü üstlenebiliyor! GAL bu seride rakibin zayıf halkasını üst koridor olarak görüp Luana‘ya taşıyıcı verme stratejisine gidebilir.

Karşılaşmaları buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Yorumlarda kimin kazanacağını düşündüğünüzü bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Kurnaz Fall Guys oyuncusundan inanılmaz bir Perfect Match taktiği!

yazmayı sever.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL