Connect with us

Espor

2021 Türkiye Büyük Finali seyircisiz oynanacak!

Türkiye Büyük Finali bu sene de seyirciden uzak kalacak

2021 Türkiye Büyük Finali

4 Eylül Cumartesi günü Wolkswagen Arena’da düzenlenecek 2021 Türkiye Büyük Finali için bilet satışı yapılmayacak. Geçtiğimiz haftalarda maç önü programı, etkinlik boyunca dağıtılacak ganimetler ve finalin düzenleneceği yer hakkında detaylar açıklanırken seyirci alınıp alınmayacağı ile ilgili bilgi verilmemişti. Pandeminin gidişatına göre bilet satışı seçeneğinin değerlendirileceği ve en iyi ihtimalle sınırlı sayıda seyirci alınabileceği üzerinde durulmuştu.

Riot Games Türkiye tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

”Birlikte izlediğimiz bir final heyecanını çok özlemiş olsak da, mevcut vaka sayıları nedeniyle 2021 Türkiye Büyük Finali için bilet satışı yapmamaya karar verdik. Finalist takımlarımız ve partnerlerimiz pandemi önlemleri kapsamında belirli sayıda davetiyeyi çeşitli aktivasyonlarla dağıtabilecekler.”

Sınırlı sayıdaki Türkiye Büyük Finali biletlerini ünlü Twitch yayıncıları, Galatasaray Espor, NASR Esports ve Lolespor resmi partnerleri dağıtabilecek. 2020 yılında seyircisiz gerçekleştirilen Türkiye Büyük Finali, ne yazık ki bu yıl da taraftarlardan uzak olacak.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor