Connect with us

Güncel

2021 yılında Twitch üzerinde en çok izlenen oyun GTA 5 oldu

2013’de yayınlanan oyun popülerliğini korumaya devam ediyor!

2021 yılında Twitch üzerinde en çok izlenen oyun GTA 5 oldu

2021 yılının son günlerindeyken şirketler istatistikleri kullanıcıları ve medya ile paylaşmaya devam ediyor. StreamElements’in geçtiğimiz günlerde yayınladığı verilere göre 8 yaşındaki oyun, 2021 yılında canlı yayın platformu Twitch üzerinde en çok izlenen oyun oldu.

StreamElements’in 2021 yılının özetini yayınladığı son blog yazısında paylaşılan verilere göre saat bazında Twitch üzerinde en çok izlenen oyun 2.1 milyar saat ile 17 Eylül 2013’te çıkışını yapan Grand Theft Auto 5 olarak kayıtlara geçti. Listede GTA’yı 1.8 milyar saat ile League Of Legends ve 1 milyar saat ile Fortnite takip etti.

State of the Stream başlıklı raporda ayrıca Twitch’in genel istatistiklerine de yer verildi. 2021 yılında ülkemizde özellikle Bit skandalı ile gündeme gelen platfrom, paylaşılan verilere göre 2021 yılında bir önceki yıla göre izlenme saati bazında %45’lik bir büyüme yakaladı.

2021 yılında Twitch üzerinde en çok izlenen oyun GTA 5 oldu

Siz yayınlanan bu sayılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce GTA 5’in popülerliği daha ne kadar sürecek? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizler ve diğer yüz binlerce okur ile paylaşmayı unutmayın.


İlginizi Çekebilir:

Twitch Recap 2021 nasıl bakılır? Twitch 2021 özeti nasıl alınır?

Şef Editör - Espor ve gazetecilik işlerini kovalıyorum. - yusufcan@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Güncel