Connect with us

Oyun

2021 yılının en çok indirilen Playstation oyunları listesi

NBA 2K22, Call of Duty: Vanguard ve FIFA 22 listenin öne çıkan oyunları oldu

2021 yılının en çok indirilen Playstation oyunları açıklandı

2021 yılı her ne kadar yeni çıkan Playstation ve PC oyunları bakımından geçtiğimiz yıllara göre biraz kıt olsa da, pandemi şartlarında piyasaya sürülen Call of Duty: Vanguard, NBA 2K22, Kena: Bridge of Spirits, Far Cry 6, Rachet and Clank: Rift Apart ve Resident Evil Village gibi yapımlar oyuncuların beğenisini kazanmayı başardı. Sony, 2021 yılında Playstation platformunda en çok indirilen oyunları paylaştı. PS5, PS4, PS VR ve en çok indirilen oynaması ücretsiz oyunlar olmak üzere dört kategoride liste paylaşan Sony, geçtiğimiz günlerde 2022 yılı içerisinde daha fazla PS4 üreteceğini açıklamıştı.

PS5 oyunları arasında Kanada/Amerika bölgesinde listenin başını NBA 2K22 çekiyor. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales de hem Kuzey Amerika hem de Avrupa kıtasında listenin yukarılarında yer aldı. Her iki bölgenin en çok indirilen oyunlar listesinde FIFA 22, FIFA 21, It Takes Two, DEATHLOOP, Far Cry 6 ve Assassins Creed: Valhalla gibi ortak yapımlar bulunuyor.

2021 yılının en çok indirilen PS5 oyunları

En çok indirilen oynaması ücretsiz oyunlar kategorisinde Fortnite birinci sırada yer alıyor. Call of Duty: Warzone, Apex Legends ve Rocket League, Fortnite’ın ardından en yoğun ilgi gören oyunlar oldu. Brawlhalla, Splitgate ve Genshin Impact de listede kendine yer bulmayı başardı.

En çok indirilen free-to-play oyunlar

En çok indirilen PS4 oyunları

 En çok indirilen VR oyunları

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Oyun