Connect with us

Espor

Şampiyonluk Ligi’nde dönemin en büyüğü BAUSuperMassive!

KMF 2018’de şampiyon BAUSuperMassive!

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi‘nde dönemin en büyüğü BAUSuperMassive oldu! Kış Mevsimi Finali 2018‘in büyük finalinde Royal Bandits ile oynayan takım rakibini 3-1 ile geçerek kupayı kazanan taraf olmayı başardı.

Lig aşamasında rekorları alt üst eden ve adından sıkça söz ettiren BAUSuperMassive, finalde de Royal Bandits ile karşılaştı. Lig aşamasında ilk iki sırada yer alan bu iki takımın mücadelesinde, erken oyunları gayet iyi olan Royal Bandits ile harita üzerinde alınmadık görev bırakmayan BAUSuperMassive karşı karşıya geldi.

Farklı orman rotaları çizildi

Serinin başından sonuna oyunu kontrolü altında tutmayı başaran SuperMassive, rakibinin erken oyundaki orman hareketlerine net cevaplar vererek oyunu kendi tarafında tutmayı başardı. Ormancıların oldukça farklı rotalar çizerek rakiplerini yanıltmaya çalıştığı ilk iki karşılaşmada takım savaşlarında ve harita görevlerinde baskın olan SuperMassive gülen taraf olmayı başarmıştı.

Serinin üçüncü karşılaşması enfes oyunlara sahne oldu. Bitti derken geri dönen takım savaşları, Royal Bandits’in rotasyon becerisi ve daha fazlası bu maça damgasını vururken, Royal Bandits rakibi SuperMassive’e adeta şans tanımadı. Baskın bir oyunla rakibini deviren ekip, seride durumu 2-1’e getirerek moral depoladı.

Şampiyon BAUSuperMassive!

Serinin dördüncü karşılaşması BAUSuperMasssive’in şampiyonluk, Royal Bandits’in de geri dönüş fırsatlarını içeren temennilerle başladı. 2-1’lik rüzgarı arkasına alan SuperMassive, özellikle Twisted Fate ile harikalar yaratan GBM önderliğinde rakibine oranla daha baskın bir oyun ortaya koyarak seriyi 3-1’e getirmeyi başardı. Bu sonuçla KMF 2018’in şampiyonu olan takım BAUSuperMassive oldu!

Final serisine yönelik video, Playerbros’un YouTube kanalında sizlerle olacak!

emre@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor