Connect with us

Espor

Oğuzhan Uğur’un Onedio’daki P!NÇ programında esporcular da yer aldı

Türkiye’de bir esporcu aylık ne kadar kazanıyor sorusu bir kez daha cevap buldu. Esporcular P!NÇ’te!

Oğuzhan Uğur ve ekibinin Onedio’daki P!NÇ programının 13. bölümündeki konukları esporcular oldu. Türkiye’nin en çok izlenen YouTube programlarından biri olan P!NÇ’te esporun ne olduğu, programın eğlenceli formatıyla anlatıldı. League of Legends’ın ne olduğundan espor ortamına kadar birçok konunun işlendiği bölümde Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nden birçok oyuncu yer aldı.

Esporcu olmanın gerekliliklerin bahseden Thaldrin, “Hayatlarımız hep aynı. Her gün kendini geliştirmen gerekiyor. Çünkü ben iyi bir oyuncu olsam da oyuncu olmayan ama oyuncu olmak isteyen gençler var. Onların senin önüne geçmemesi gerekiyor” derken, “Senin her gün kendine bir şey katman gerekiyor” diyerek kişisel gelişimden bahsetti.

3 binden başlıyor, 30’a kadar devam ediyor

Oğuzhan Uğur’un birçok gencin bu işteki parayı cazip görüp esporcu olma hayallerinden bahsetmesinin ardından konuşan HolyPhoenix, Türkiye’deki bir League of Legends oyuncusunun 3 binden başlayıp 30 bin liraya kadar maaş alabildiğinden bahsetti. Yurt dışında bu sayıların milyonları bulduğu belirtti.

Oğuzhan Uğur’la P!NÇ’in esporcuları konuk aldığı anlar burada sizlerle:

emre@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor