Connect with us

PUBG

PGI, PUBG finalleri için Mercedes-Benz Arena’yı kullanacak

Bu turnuva hem ödül havuzuyla hem de etkinlik mekanıyla çok konuşulacak.

PGI bu yıl düzenlenecek olan etkinliğinin detaylarını açıklıyor. Açıklanan bilgiye göre turnuva Mercedes-Benz Arena’da olacak. Bu spor salonu 17 bin kişiden daha fazla seyirciyi içerisine alabiliyor. Muhteşem bir etkinlik bizleri bekliyor.

PGI 2 milyon dolar ödül havuzuna sahip

Lan finalleri 25 Temmuz’da başlayacak ve 29 Temmuz’a kadar sürecek. 20 takımdan sadece ikisi iki kategoride ödül kazanacak. Takımlar önce 25-26 Temmuz tarihlerinde TPP(3. Şahıs Gözünden) kategorisinde, 28-29 Temmuz tarihleri arasında ise FPP(1. Şahıs Gözünden) kategorisinde mücadele edecek. Turnuvada ise tam 2 milyon dolar ödül dağıtılacak. PUBG Global Invitational 2018 (PGI 2018), PUBG’nin ilk büyük espor turnuvası olacak.

Turnuvaya farklı bölgelerden takımlar katılacak. İşte turnuvaya katılacak bölgelerin tam listesi:

PUBG CEO’su bir açıklama yapmıştı:

PUBG Global Invitational 2018, PUBG’nin potansiyelinin bir göstergesi olarak PUBG Şirketi için bir dönüm noktasıdır. Ekibimiz, PGI 2018’in PUBG rekabetinin zirvesini sağlamak ve sadece PGI 2018’e katılan taraftarlara değil, en üst düzey PUBG oyununun heyecanını, gerilimini ve heyecanını yaşatmak için yorulmadan çalışıyor. Ama aynı zamanda evde seyrediyorlar. ” dedi.

 

Bu turnuva son zamanlarda yapılan etkinlikler arasında, turnuva mekanı olarak en iyi mekanlardan birine sahip olacak. Turnuva mekanı hem dış hem de iç görünümüyle gerçekten üst klasman bir spor salonu ve turnuva etkinlikleri için biçilmiş bir kaftan.

 

Çocuk yaşta espor haberleri yazmaya ve espor etkinlikleri yönetmeye başlamış bir espor tutkunu. Ayrıca sıkı bir Göztepe taraftarı!

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


PUBG