Connect with us

Espor

Ali Koç: “Geleceğin sporu olarak gördüğüm espor kesin olacak”

Ali Koç katıldığı televizyon programında espor konusunda da açıklamalar yaptı.

Hakan Çelik’in sunduğu “Hafta Sonu” programına katılan Ali Koç, Fenerbahçe’ye başkan adaylığını anlattı, gündeme özel açıklamalarda bulundu. Genç kitlenin yakından takip ettiği espor konusuna bir kez daha açıklık getiren Ali Koç, başkanlığı döneminde kesinlikle espor branşına ağırlık vereceğini belirtti. Bilindiği üzere Fenerbahçe’nin espor tarafıyla 1907 Fenerbahçe Derneği ilgileniyor.

“Espor kesin!”

“Geleceğin sporu olarak gördüğüm espor ve engelli sporcular branşı kesin” diyerek Fenerbahçe’nin espor tarafını kulübe bağlayacağını bir kez daha gündeme getiren Ali Koç, böylece kendisi hakkında çıkan “amatör branşları kapatacak” iddialarına da yanıt vermiş oldu. Bir diğer yandan bu branşlarda diğer iki rakiplerinin kendilerinden önde olduğunu belirten Koç, espor takımını idare eden derneğin başkanlığından kulüp başkan adayı olduğu için ayrılmıştı.

Amacının Fenerbahçe’yi bir sporcu fabrikası haline getirmek olduğunu belirten başkan adayı, daha önce 1907 Fenerbahçe’nin başarılarında da takımının yanında olmuştu. 2017 Türkiye Büyük Finali’nde şampiyonluğa ulaşan League of Legends takımının kupa töreninde konuşan Ali Koç şunları söylemişti:

emre@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor