Connect with us

Counter-Strike Global Offensive

Valiance kadrosunda oyuncu değişikliğine gitti

Valiance kadrosunda hareketli saatler yaşandı. Ne dersiniz, bu değişiklikler neleri beraberinde getirir?

Valiance ekibi Anel “NENO” Cekovic ile yollarını ayırdı ve eski Chaos oyuncusu Aleksandar “jayzaR” Zarkovic ile anlaştı. jayzaR Chaos’tan ayrıldıktan sonra iki ay serbest oyuncu olarak devam etmişti ve şimdilerde Valiance ekibine dahil oldu.

Oyun içi lider pozisyonunda oynayan NENO, son gelişmelerin ardından serbest kaldı. Makedonyalı oyuncu 2017 yılının ocak ayından beri ekibin bir parçasıydı. Valiance ile geçirdiği zamanlarda takıma çok fazla katkıda bulundu ve kendisinin ve takımının ilk büyük turnuva deneyimi olan DreamHack Masters Marsille’de mücadele ettiler.

Valiance ekibinde artık oyun içi lider pozisyonu LETN1’ye emanet olacak. jayzaR’ın Sırp kökenli olması ve Sırpça bilmesi dil bariyerini de ortadan kaldırdı. Aleksandar “kassad” Trifunovic takım içinde kendi ana dilleri olan Sırpçanın konuşulacağını belirtti.

jayzaR transfer için bu açıklamalarda bulundu:

“Valiance ile birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum, sonunda hayalimde olan bir Balkan takımında mücadele edeceğim. Çok yetenekli oyuncular var, hepsine çok güveniyorum ayrıca mükemmel bir ortamda yaşıyoruz eminim harika başarılar elde edeceğiz.”

Takım koçu kassad’ın açıklamaları ise bu şekilde:

“Bu, değişiklik daha öncesinde karar verdiğimiz bir değişiklikti açıkcası. Hep birlikte oturduk ve bir oyuncu değişikliğine gitmeye karar verdik. LETN1 oyun içi lideri pozisyonuna geçecek ve jayzaR beşinci oyuncu olacak, takım içinde rol değişiklikleri olacak ve herkes Sırpça konuşacak.”

Valiance:

  • Nemanja “huNter” Kovac
  • Luka “emi” Vukovic
  • Nestor “LETN1” Tanic
  • Aleksa “Darbe” Stankic
  • Aleksandar “jayzaR” Zarkovic
  • Aleksandar “kassad” Trifunovic (koç)
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Counter-Strike Global Offensive