Connect with us

Espor

TBF 2019 biletleri ne kadar olacak, ne zaman satışa çıkıyor?

TBF 2019 için geri sayım başladı! #VFŞL

TBF 2019 biletleri için geri sayım başladı. Türkiye’de sezonun en iyi League of Legends takımının belirleneceği bu etkinlik, 31 Ağustos’ta Riot Games Espor Sahnesi’nde gerçekleştirilecek. 8 Ağustos’ta satışa çıkacak biletler, Biletix üzerinden satışa sunulacak.

TBF 2019 biletleri ne kadar?

TBF 2019 biletleri 8 Ağustos’ta satışa sunulacak. 16.00 itibarıyla Biletix üzerinden satın alınabilecek biletlerin fiyatı ise 40 TL olarak belirledi. Etkinlik günü Espor Sahnesi’ne alımlar, 13.00’dan itibaren alımlar başlayacakken, dev karşılaşma ise 15.00’da başlayacak. Karşılaşma Riot Games Türkiye’nin Twitch ve YouTube kanalları üzerinden canlı olarak bizlerle olacak.

VFŞL 2019 Yaz Mevsimi: Play-off Karşılaşmaları

Etkinlik takviminde neler var?

“Her ne kadar Sahne’nin kapıları saat 13.00’da açılacak olsa da TBF heyecanı günün ilk saatlerinde başlayacak. Sahne’nin yanında kurulacak festival alanı, sizleri sabah 11.00’dan itibaren TBF coşkusuna hazırlayacak aktivitelere ev sahipliği yapacak. LoL ve LoLespor dünyasının tanıdık yüzleri, 1’e 1 alanı ve ödüllü yarışmalar festival alanında sizleri bekleyecek. Aynı zamanda LoLespor dünyasının bilindik simalarının yer alacağı maç önü yayınının da adresi burası olacak.”

Espor Sahnesi 19 Ocak’ta açılıyor, biletler 15 TL olacak

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor