Connect with us

Espor

Bugha canlı yayın yaparken evini polis bastı

Fortnite ile milyoner olan şampiyonun evini canlı yayın sırasında polis bastı.

Fortnite World Cup’ta 3 milyon dolar kazanan genç olarak bilinen Bugha, Twitch’teki canlı yayını sırasında evi polis tarafından basıldı. Yurt dışında bir dönem çok popüler olan polis şakaları ağır cezaların gelmesinin ardından bitmişti. Ancak görünen o ki bazı “şakacılar” bu cezadan korkmamış.

Bugha şanslı günündeydi!

Kyle “Bugha” Giersdorf 10 Ağustos günü yaptığı canlı yayın sırasında arkadan kapı sesleri gelmeye başlıyor. Polisler kapıyı açabilmek için defalarca vuruyor ve bu da ortaya büyük bir ses çıkartıyor. Babası da bu sırada yayın odasına gelerek kendisini çağırıyor ancak durumu o an anlamayan Bugha gelemeyeceğini söylüyor. Ancak kapı seslerini duyduktan sonra hemen yayından kalkarak içeri gidiyor.

Babasıyla beraber polislerle konuşan Bugha çok şanslıydı. Çünkü polislerden bir tanesini kendisini tanıyordu ve internette o an ne yaptığını biliyordu. Bu durum olayın çok kısa sürede çözülmesini sağladı.

Çocuk yaşta espor haberleri yazmaya ve espor etkinlikleri yönetmeye başlamış bir espor tutkunu. Ayrıca sıkı bir Göztepe taraftarı!

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor