Connect with us

Güncel

Yılın En İyi PC Markası Monster Seçildi

Bu yıl 7. kez düzenlenen Boğaziçi Bilişim Ödülleri’nde Yılın En İyi PC Markası Monster oldu.

Yılın En İyi PC Markası Monster Seçildi

Bu yıl 7. kez düzenlenen Boğaziçi Bilişim Ödülleri sahiplerini buldu. 18 farklı kategoride ödül dağıtılan etkinlik 22 Aralık 2019’da Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’da gerçekleşti.

20 günlük oylama süresinde 200 binden fazla farklı kişi 3 milyon oy kullandı. Bu oylamanın 6 Aralık’ta tamamlanmasının ardından geçtiğimiz akşam bilişim sektöründeki kazananlar ödüllerine kavuştu.

“En başından beri hedeflediğimiz; Türkiye’den bir dünya markası çıkarmak”

Ödüllerden biri de “Yılın En İyi PC Markası” kategorisi üzerinden verildi. HP, Lenovo, Dell, Msi, Monster ve Asus’un yarıştığı kategoride halk, oy çoğunluğu ile Monster’ı seçti.

Monster’ın CEO’su İlhan Yılmaz Linkedin üzerinden paylaştığı teşekkür mesajında “Dostlarımızın yıllardır süren destekleri ve inancı olmasaydı bırakın böyle bir ödülü almayı var olmamız bile imkansız olurdu. Hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Mesajının devamında Yılmaz, “En başından beri hedeflediğimiz; Türkiye’den bir dünya markası çıkarmak vizyonumuzdan asla taviz vermeden, tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz inşallah; söz veriyorum.” sözleri ile şirketin gelecek hedeflerinden ve amaçlarından bahsetti.

Şef Editör - Espor ve gazetecilik işlerini kovalıyorum. - yusufcan@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Güncel