Connect with us

Overwatch

Overwatch’a yakın zamanda büyük bir güncelleme gelebilir!

Overwatch çok beklenen özelliğe kavuşuyor

Overwatch'a

Overwatch 2‘nin duyurulmasından önce yaptığı isabetli sızıntılar ile öne çıkan Metro’ya göre yakın zamanda Overwatch’a büyük bir güncelleme gelebilir!



Daha öncesinde yayıncı Emongg tarafından ortaya atılan iddialar giderek daha da sağlam temellere oturmaya başladı. Emongg’un ardından Metro‘da Overwatch için büyük bir güncellemenin yolda olduğu haberini takipçileri ile paylaştı. Metro’ya göre oyuna gelecek olan güncelleme birçok şeyi değiştirecek.

”Overwatch için büyük güncellemenin birkaç hafta içerisinde gelebileceği söylentileri var. Geliştirici ekip kahraman banlama sistemini oyuna getirmek konusunda çalışıyor olabilir” dedi. Bunun yanı sıra bir sonraki tweet’inde ise ”Kahraman banlama üzerinde çalıştıklarını biliyorum ve büyük bir güncelleme yakında geliyor” diyerek gelmesi muhtemel güncellemenin içereceği yeniliklerden birini takipçileri ile paylaştı.

5 yaşından beri oyun oynuyor, bunun son birkaç senesinde de oynadığım oyunlar hakkında yazıyorum. Yarı zamanlı öğrenci, tam zamanlı sıradan insan.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Overwatch