Connect with us

Dota 2

Dota 2: Uluslararası 2020 Koleksiyoncu Önbelleği için önerileri açıyor

Dota 2, dijital sanatçıların ve tasarımcıların yaratıcı özgürlüklerini kullanmalarına bir kez daha izin veriyor

The International 10 hala aylarca uzakta ancak Valve yılın en büyük Dota 2 etkinliği için Koleksiyoncu Önbelleği sunumunun ayrıntılarını açıkladı.

The International 9’un önbelleğinin başarılı fikrini onurlandıran Valve, dijital sanatçıların ve tasarımcıların yaratıcı özgürlüklerini kullanmalarına bir kez daha izin veriyor. Valve’a göre, geçen sene atölyeye gönderilen yaklaşık 200 ürün seti vardı. Bununla birlikte, Gaben ve Co. yalnızca 83 tanesini seçtiler. Her Battle Pass sahibi bu setler için oy kullanma şansına sahipti, ancak sonunda sadece 18 tanesi  The International 9 Koleksiyoncu Önbelleği’ne ulaştı.

Valve, Steam Topluluğundaki gönderimin ayrıntılarını açıkladı: “Geçen yıla benzer şekilde, belirli bir temayla sınırlı setler aramıyoruz. Sanatçıları, en sevdikleri kahramanın eşya koleksiyonuna zorlayıcı eklemeler olacağını düşündükleri fikirleri keşfetmeye teşvik ediyoruz. Ancak yine de sanatçılardan insan kafatasları, kan ve kan içeren herhangi bir kavramın kullanılmasından kaçınmasını istiyoruz. ” Takip edilecek tema veya özellik yok. Katılımcılar, temel yönergelere uymaları koşuluyla istedikleri herhangi bir tasarımı gönderebilirler.

Katılım Ayrıntıları

Hem amatör hem de profesyonel katılımcılar, çalışmalarını Dota 2 Atölyesi’ne yükleyerek yarışmaya katılabilirler. İçerik oluşturucuların tek yapması gereken gönderilerini “Koleksiyoncunun Önbellek 2020” etiketiyle işaretlemesidir.

Gönderim süreci devam ederken, Dota 2 taraftarları ve oyuncuları, sıralı bir şekilde en sevdikleri tasarım için oy kullanmak üzere Dota 2 Atölyesi’ni ziyaret edebilirler. Valve, herkesi hızlı ve adil bir seçim süreci yürütmeye ve duymaya teşvik ediyor.

Koleksiyoncu Önbelleği tasarımları The International 10 gizli mağazasına aktarılacak. Valve, Stockholm’deki Uluslararası 2020’den önce son ve resmi tasarımlarını piyasaya sürecek. Toplayıcı Önbelleği’ni yalnızca Battle Pass sahipleri satın alabilecek. Her satın alma, Uluslararası 10’un ödül havuzunun% 25’ine katkıda bulunacaktır.

Son teslim tarihi 27 Nisan 2020 Pazartesi günüdür.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Dota 2