Connect with us

Overwatch

Kalabalık kontrol değişiklikleri Overwatch oyun modlarına eklendi

Kalabalık kontrol değişiklikleri Overwatch oyun modlarına eklendi.

kalabalık kontrol

Deneysel kart şeklinde daha önce oyuncuların deneyimlemesine açık olan kalabalık kontrol özellikleri oyunun tüm modlarına eklendi.

Oyuncuları PTR sunucusuna giriş yapmalarına gerek kalmadan oyunda meydana getirilecek olan bazı değişiklikleri test edebileceği deneysel kartlar üzerinde deneyimlemeye açık olan kalabalık kontrol özellikleri oyunun tüm modlarına ekleniyor. Quick Match, Arcade ve rekabetçi modlarının tümünde geçerli olacak yeni özellikler ise şöyle;

kalabalık kontrol

Ana‘nın Sleep Dart yeteneğinin süresi altı saniyeden beş saniyeye indirildi. Mei‘nin birincil atışı olan Endothermic Blaster‘ın dondurma süresi 1.5 saniyeden 1.3 saniyeye indirildi. McCree‘nin Flashbang yeteneğinin süresi ise beş saniyeden 4.25 saniyeye indirildi. Reinhardt‘ın Earthshatter yeteneğinin süresi üç saniyeden 2.5 saniyeye düşürüldü. Roadhog için ise geri tepme oranı yüzde 20 arttırılmış durumda.


İlginizi Çekebilir:

Overwatch’ta sıradaki deneysel kart kalabalık kontrol becerilerini etkileyecek

5 yaşından beri oyun oynuyor, bunun son birkaç senesinde de oynadığım oyunlar hakkında yazıyorum. Yarı zamanlı öğrenci, tam zamanlı sıradan insan.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Overwatch