Connect with us

VALORANT

VALORANT Raze tanıtım videosu yayımlandı!

Raze için tanıtım videosu paylaşıldı

raze valorant

Haftalık ajan tanıtımlarına devam eden VALORANT’ta bu hafta videosu yayımlanan ajan, gücüyle tartışmalara sebep olmuş Raze oldu.

Raze, VALORANT ilk çıktığında diğer ajanlara göre güçlü olduğu iddia edilen, oyunu dengesizleştirdiği öne sürülen bir ajandı. Oyunun geliştiricileri bu gücün abartıldığını, oyunun mekaniklerinin tam olarak çözüldüğünde bir sorun olmayacağını söylemelerine rağmen ajana ufak bir zayıflatma getirmişlerdi.

Kapalı betadan önce başlayan karakter tanıtım videoları Raze ile devam etti. Aşağıdan ajan için yapılan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Her videoda olduğu gibi tanıtılacak olan karakterle tek başına raunt aldırmayı seçen VALORANT ekibi, bu videoda da güzel bir oyun gösterdi bizlere. Başlangıçta silahıyla bir rakibini düşüren oyuncu, pozisyonundan ayrılıp patlayıcı çantası ile tekrardan yükseliyor. Yükselmesinin ardından bazuka attığı ultisini kullanarak diğer bir rakibini de düşürüyor. Diğer tarafa geçmeden önce yere Bombot yeteneğini bırakıp yeni pozisyonunu alıyor. Yeni pozisyonunda bir kişiyi keskin nişancı silahıyla düşürüyor, son rakibini de Bombot’un da yardımıyla indirerek rauntu kazanıyor.

İlginizi Çekebilir: Dizzy’den 1v5 Raze oyunu ajanın kırıklığını gözler önüne serdi

Oyun merakını babasının internet kafesinde edinmiş bir dilbilim öğrencisi. Editörlük yapar.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


VALORANT