Connect with us

Counter-Strike Global Offensive

Ünlü oyuncu CS:GO’dan emekli oldu! VALORANT’a geçenlere bir yenisi eklendi!

Ünlü oyuncu CS:GO’dan emekli oldu! VALORANT’a geçen oyunculara bir yenisi eklendi!

Ünlü oyuncu CS:GO'dan emekli oldu! VALORANT'a geçenlere bir yenisi eklendi!

Team Liquid, CLG ve Envy formaları altında gösterdiği performanslar ile yakından tanıdığımız Kuzey Amerikalı ünlü oyuncu  Josh “jdm64” Marzano CS:GO kariyerini sonlandırdığını ve kariyerine VALORANT‘ta devam etmek istediğini açıkladı.

Riot Games’in çıkarmış olduğu ve henüz kapalı betada bulunan FPS oyunu VALORANT, çıktığı günden beri CS:GO sahnesini de oldukça etkiledi. Özellikle Kuzey Amerika bölgesindeki oyuncuların büyük bir kısmı, organizasyon desteklerinin oldukça yüksek olması nedeniyle CS:GO’dan VALORANT’a keskin geçişler yaptı. Swole Patrol kadrosundaki 5 oyuncudan 4’ü, VALORANT’a geçiş yapan isimler arasındaydı.

jdm64 ise uzun süredir CS:GO sahnesinden uzaktaydı. Liquid macerasının sonlanmasının ardından bir türlü istediği başarıyı elde edemeyen ve kariyerinin sonundaki düşüşü durduramayan 30 yaşındaki AWP oyuncusu, 2019 yazında Envy‘den ayrılmasından beri inaktif durumdaydı.

Counter-Strike 1.6 ve Source kariyeri de bulunan tecrübeli isim, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile CS:GO’ya veda etti ve yeni macerasında tekliflere açık olduğunu duyurdu.

 


 

İlginizi çekebilir:

Kadın CS:GO turnuva serisi DreamHack Showdown geri dönüyor!

yazmayı sever.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Counter-Strike Global Offensive