Connect with us

VALORANT

Split’in B alanında Viper’ın ultisinin içinin dışarıdan gözüktüğü bir hata keşfedildi

Viper’ın ultisinin içi dışarıdan gözükebiliyor

Viper

VALORANT kapalı betadan çıkmasına rağmen yeni hatalar oyuncuların gözleri önüne seriliyor, bu sefer de Viper’ın ultisiyle ilgili bir hata bulundu.

Viper, VALORANT’ta kontrol uzmanları olarak nitelendirilen ajanlar arasında. Bu ajanlar haritada belirli yerlerde görüşü kısıtlayarak takımlarına taktiksel avantaj kazandırmakla sorumlu oluyor. Bütün yetenekleri görüş ve hareket kısıtlama üzerine olan Viper da bu ajanlara mükemmel bir örnek. Bu ajanın ultisi, atıldığında gittikçe büyüyen bir çember oluşturuyor ve bu çemberin içindeki herkesin görüş alanı kısıtlanıyor. Dışarıdan gözükmemesi gereken bu çemberi kıracak bir hata keşfedildi.

Reddit’te JonathanAcala adlı bir kullanıcının paylaştığı bu hata, Split adlı haritanın B alanında bulunuyor. Atılan Viper ultisine belirli bir köşeden bakınca içerisi görülebiliyor. Buna rağmen ultinin içinden dışarıyı göremiyoruz.

[Gamebreaking] There’s a spot on B Site Split where Viper’s Ult would leave a gap/spot where players outside can see through the Pit. from r/VALORANT

Kötü amaçla kullanılırsa oyundaki rekabeti bozabilecek bu hatanın düzeltilmesi bekleniyor.

VALORANT sezonlarının tarihleri ve uzunlukları sızdırılmış olabilir

Oyun merakını babasının internet kafesinde edinmiş bir dilbilim öğrencisi. Editörlük yapar.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


VALORANT