Connect with us

Fortnite

Fortnite’ta bazı kullanıcı adları oyunun çökmesine sebep oluyor!

Fortnite’ta bazı kullanıcı adları oyunun çökmesine sebep oluyor.

Fortnite'ta bazı

Oyuncuların dikkatleri sonucunda ortaya çıkan bir hataya göre Fortnite‘ta bazı kullanıcı adları oyunun doğrudan etkilenmesine sebep oluyor.

Bir Reddit kullanıcısı tarafından ortaya çıkartılan ve diğer Fortnite oyuncularından da destek gören bir problem Epic Games‘in başını biraz ağrıtacak gibi görünüyor. Maç esnasında adında belli karakterler bulunan kullanıcıları öldürürseniz yada onlardan biri tarafından öldürülürseniz oyununuz kimi zaman bir süre için donarken kimi zaman ise çöküyor.

Dying or Killing someone with a Chinese letter in their name can cause your game to hitch/freeze from r/FortniteCompetitive


Kullanıcı tarafından paylaşılan video da bu hatanın tek bir sefere mahsus olmadığının kanıtı niteliğinde. Videoda ayrıca sorunun yalnız bu sezona mahsus olmadığı da belirtilmiş durumda. Diğer Reddit kullanıcıları tarafından da desteklenen bu hata oldukça ciddi görünüyor. Hata hakkında henüz Epic Games cephesinden resmi bir açıklama gelmiş olmasa da hatanın sıradaki yama ile düzeltilmesi muhtemel görünüyor.


Playerbros: Espor Haberleri ve Video İçerikleri

5 yaşından beri oyun oynuyor, bunun son birkaç senesinde de oynadığım oyunlar hakkında yazıyorum. Yarı zamanlı öğrenci, tam zamanlı sıradan insan.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Fortnite