Connect with us

Espor

Isopowerr ve Mert AL, FIFA 20 Summer Cup’ta finale çıktı

Temsilcilerimiz @isopowerr ve @altintop_mert, FIFA 20 Summer Cup Series’in Middle East & Africa turnuvasında finale çıkmayı başardı.

Isopowerr ve Mert AL, FIFA 20 Summer Cup'ta finale çıktı

Temsilcilerimiz Isopowerr ve Mert AL, FIFA 20 Summer Cup Series’in Middle East & Africa turnuvasının A grubundan finale çıkmayı başardı.

https://twitter.com/isopowerr/status/1297935858188931073?s=20

FIFA 20 Summer Cup Series’in Middle East & Africa turnuvası, 24-26 Ağustos tarihleri arasında online olarak düzenleniyor. Turnuvada 8 FIFA oyuncusu, 30.000$’lık ödül havuzundan pay alabilmek için kıyasıya mücadele ediyor.

Turnuvada mücadele eden oyuncular 2 gruba bölündü ve gruplarını ilk 2 sırada bitiren oyuncular, bir üst tur olan finale çıkmaya hak kazanacak.

Isopowerr ve Mert AL, FIFA 20 Summer Cup'ta finale çıktı

Turnuvanın A grubunda mücadele eden Mert AL ve Isopowerr, round 1’de oynadıkları maçları yenerek bir üst tura çıkmaya hak kazandı. Üst turda birbiriyle karşılaşan temsilcilerimizden Isopowerr, Mert AL‘ı 2 maçın sonucunda 6-5 yenerek A grubundan finale çıkan ilk oyuncu olmayı başardı. Galatasaray Espor‘un oyuncusu Mert AL, Roee‘yi 3-1 yenerek A grubundan 2. olarak finale çıkmaya hak kazandı.

Isopowerr ve Mert AL, FIFA 20 Summer Cup'ta finale çıktı

Final aşamasında İsmail Can Yerinde, upper bracket aşamasından başlayacakken Mert AL ise lower bracket aşamasından başlayacak. Yarın saat 10’da oynanmaya başlayacak olan  final aşamasında, temsilcilerimize başarılar diliyoruz.

Dora Stratera Özsoy’un yeni yayın platformu belli oldu!

yazmayı sever.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor