Connect with us

VALORANT

Killjoy’un Alarmbot yeteneği, Reyna’nın kör etmesini engelliyor

Killjoy’un Alarmbot yeteneğinde ilginç bir hata bulundu

killjoy

VALORANT’ta bulunan yeni bir hatada Alman mühendis Killjoy’un Alarmbot yeteneği, Reyna’nın C yeteneğiyle rakibini kör etmesini engelliyor.

Yeteneklerinin yüksek hasar potansiyeliyle oyuna eklenirken tartışmalara konu olan ajan Killjoy’un Alarmbot yeteneğinin sebep olduğu bir hata keşfedildi. Oyunun tam versiyonunun açılmasıyla birlikte oyuna eklenen düellocu Reyna’nın kör etme yeteneğini gören rakiplerin görüşü normalde kısıtlanıyor. Şeffaf olan Alarmbot’un arkasına geçilip bakılırsa ise Reyna’nın kör etme yeteneği rakiplere işlemiyor. Bu hatayı kullanarak etkili açılardan geçilmez savunmalar yapılabiliyor. Reddit’te paylaşılan hata kullanılarak Ascent haritasının B alanını savunmak için çok güzel bir açı bulunmuş durumda.

Killjoy’un Alarmbot yeteneği, bu açıdan Reyna C’lerine karşı çok etkili bir savunma olmakla birlikte rakibin geçişini engellemek için taretle birlikte çok güzel bir pozisyon sunuyor.

Bu hata Reyna’nın kör etme yeteneğinde çalışsa da Phoenix ve Breach’in yeteneklerine işlemiyor. Durumun sebebi ise yüksek ihtimalle Phoenix ve Breach’in yeteneklerinin mantığının Reyna’nınkinden biraz daha farklı olması. Riot Games’ten henüz konu ile ilgili bir bilgilendirme gelmiş değil fakat bu hatanın kısa süre içinde fark edilip çözülmesi bekleniyor.

Oyun merakını babasının internet kafesinde edinmiş bir dilbilim öğrencisi. Editörlük yapar.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


VALORANT