Connect with us

Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys Ultimate Knockout Steam’de 7 milyon indirmeyi geçmeyi başardı!

Fall Guys Steam’de 7 milyon indirmeyi geçmeyi başardı!

Fall Guys: Ultimate Knockout

Oyun dünyasına bomba gibi düşerek oyun dünyasını alt üst eden Fall Guys Ultimate Knockout Steam’de 7 milyon indirmeyi geçmeyi başardı. Yayıncı şirket oyunun Devolver Digital sosyal medyadan paylaştığı gönderi ile bu haberi oyuncuları ile paylaştı.

Fall Guys ilk haftasında iki milyon adet sattı, yani iki haftadan biraz daha uzun bir süre içinde beş milyon adet daha ekledi. 4 Ağustos’ta piyasaya sürüldüğünden beri sürekli olarak Steam‘deki en popüler oyunlardan biri oldu. Fall Guys’ın popülaritesi inanılmazdı. PlayStation’da ücretsiz bir oyun olmak, onu başka türlü oynamamış olabilecek milyonlarca oyuncuya ulaştırdı.

Twitch’in en popüler oyun sırlamaları, son haftalarda sürekli olarak sitede en çok izlenen oyunlardan biri olan Fall Guys tarafından işgal edildi. TimTheTatMan, Shroud ve Lirik gibi en iyi yayıncılar oyunu inanılmaz fazla oynuyorlar. Çok yakında Fall Guys hayranları için heyecanlanacak daha çok şey var. Oyunun ikinci sezonu yarın gamescom açılış Night Live sırasında açıklanacak.


Fall Guys Steam aile paylaşımı, hilecilerden dolayı geçici olarak kaldırıldı

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Fall Guys: Ultimate Knockout