Connect with us

VALORANT

VALORANT’ta Spike kurmak silah çekme animasyonunu iptal ediyor!

VALORANT’ta kullananlara avantaj sağlayacak bir durum keşfedildi

silah çekme animasyonunu iptal etme

Riot Games’in stratejik FPS oyununda ilginç  bir durum keşfedildi. Spike kurmak silah çekme animasyonunu tamamen iptal ediyor.

VALORANT’ta yüksek ihtimalle birçok kere karşılaştığımız, fakat farkında bile olmadığımız bir durum keşfedildi. Normal olarak ele alındığında kullanmak için animasyonunu beklediğimiz silahların animasyonunu Spike kurarak iptal edebiliyoruz. Bu sayede silahı kullanmak için geçen süreyi azaltarak rakibe karşı bir üstünlük sağlayabiliyoruz. Reddit’te ProxyCannon adlı kullanıcı, paylaştığı videoyla durumu özetleyerek sosyal medyada ilgiyi üzerine topladı.

You can cancel the weapon swap animation by holding the spike in the plant zone from r/VALORANT

Videoda görüldüğü üzere normal bir şekilde alındığında animasyona giren silahlar, neredeyse hiç bekletmeyen Spike’ı kurma animasyonunun ardından alındığında doğrudan kullanılabiliyor. Bu yöntem, her oyuncuya yarayacağı gibi özellikle Operator oyuncularının performansını artırabilecek kapasitede.

VALORANT oyuncusundan detaylı bir ajan konsepti: Quantum!

Durum birçok kişi tarafından yeni fark edilse de profesyonel arenada veya oyunun üst kademelerinde bunu kullananlar var. Aşağıdaki videoda 03.16’da başlayan klip, durumun mükemmel bir örneği olarak kendini gösteriyor. Spike ile Operator’ın silah çekme animasyonunu iptal eden oyuncu, bu yöntem sayesinde avantajsız pozisyondayken turu takımına kazandırıyor.

Oyun merakını babasının internet kafesinde edinmiş bir dilbilim öğrencisi. Editörlük yapar.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


VALORANT