Connect with us

LoL

FlyQuest, Team Liquid’i devirerek 2020 LCS Yaz Finaline yükseldi

FlyQuest(@FlyQuest), 5 maç sonunda rakibini 3-2 devirmeyi başardı.

FlyQuest vs TL

FlyQuest, Bo5’in tüm maçlarını oynayarak rakibi Team Liquid’i 3-2 yenerek LCS ligi yaz mevsimi finaline kalmaya hak kazandı. FlyQuest, bu galibiyetle art arda ikinci kez LCS final turuna kalmış oldu.

Her iki takım da farklı kompozisyonlar denedi, ancak FlyQuest harika takım dövüşü savaşları ve makro karar alabilme yetenekleri ile Liquid’i yenmeyi başardı. Ayrıca objektifleri teker teker aldılar ve erken oyunda rakiplerine göz açtırmadılar.

Team Liquid takımında Saldırı Gücü Taşıyıcısı oynayan Tactical, takımının rakibi karşısında kaybetmemesi için elinden geleni yaptı ama yeterli olamadı.

Team Liquid’in genel sorunu bir kompozisyona bağlı kalamaması, rahat ettikleri şampiyonlar yerine yeni kompozisyonlar denemeleriydi. Team Liquid, serinin 3. oyununda dürtmeye dayalı bir kompozisyon denemek istedi, fakat takımın kimyası buna elverişli değildi ve bu yüzden rekabeti sağlayamadılar.

Serinin 3. oyununda rahat ettikleri kompozisyonu kuran Liquid, rakibi karşısında rekabet etmeye çalıştı ama günün sonunda makro oyunu ve takım savaşları konusunda başarılı hamleleriyle kazanan taraf FlyQuest oldu.

FlyQuest

FlyQuest’in bundan sonraki rakibi lower bracket’de yarışmakta olan TSM’in, Team Liquid ile karşılaşmasından sonra belli olacak. Temsilcimiz Broken Blade’in üst koridor olarak oynadığı TSM takımı geçtiğimiz gün C9 ile karşılaştı ve 3-1 gibi bir skorla rakibini devirmeyi başardı.

5 Eylül Pazar günü oynanacak karşılaşmayı buradan izleyebilirsiniz.

 

LPL’den Worlds 2020’ye giden son takım LGD Gaming oldu!

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


LoL