Connect with us

Apex Legends

Apex Legends’ta oyuna eklenmemiş bir silah yayın esnasında ortaya çıktı

Yakalanan ufak detay yeni silahın habercisi gibi görünüyor.

Apex Legends'ta oyuna eklenmemiş

Apex Legends‘ta oyuna eklenmemiş olan bir silah geliştiricilerin yayını sırasında dikkatli oyuncuların gözünden kaçmadı.

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen popüler battle royale oyunu Apex Legends bu başarısını bir ölçüde oyun içeriğinin güncel tutulmasına da borçlu. Oyuncuların karşısına farklı içerikler ile çıkmaya önem veren geliştiriciler görünüşe göre arka planda farklı eşyalar üzerinde çalışmaya da devam ediyorlar. Bunun son kanıtı ise geliştiriciler tarafından yapılan bir yayın esnasında oyuncular tarafından fark edilen yepyeni bir silah oldu.

Apex Legends'ta oyuna eklenmemiş

Hakkında ismi de dahil olmak üzere hiçbir şey bilmediğimiz silah görünüşe göre bir saldırı tüfeği olabileceği imajını çiziyor. Daha önce de oyuna eklenecek bazı içerikler hakkında çeşitli ipuçları vermiş olan geliştiricilerin yine böyle bir yola başvurmuş olmaları oldukça olası. Geliştiriciler adını bile anmadıkları silahı yayında kasıtlı olarak mı gösterdiler yoksa bu yalnızca gözden kaçan bir detay mıydı bunu zaman gösterecek.


Playerbros: Espor Haberleri ve Video İçerikleri

5 yaşından beri oyun oynuyor, bunun son birkaç senesinde de oynadığım oyunlar hakkında yazıyorum. Yarı zamanlı öğrenci, tam zamanlı sıradan insan.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Apex Legends