Connect with us

Espor

Riot Games Lenom’un gerçekleştirdiği kural ihlali hakkında açıklama yaptı!

1907 Fenerbahçe Espor oyuncusu Lenom’un gerçekleştirdiği kural ihlali hakkında açıklama yapıldı!

Riot Games Lenom

Riot Games Lenom’un gerçekleştirdiği kural ihlali hakkında seyircilere ve oyunculara ilgili kurallar dahilinde açıklama yaptı. LoLEspor sosyal medyadan paylaştığı bir gönderi ile seyircilere oyuncunun yaptığı ihlal sonucunda oluşacak yaptırımları da anlattı. Bunun haricinde Oncan‘ı kadrosuna dahil eden 1907 Fenerbahçe Espor da sosyal medya hesabından Lenom’un 1 hafta maçlara çıkamayacağını paylaştı.

Riot Games: “Şampiyonluk Ligi olarak AL’de ve ŞL’de mücadele eden takım üyelerinin hem oyun içinde hem de oyun dışında belirli kurallar çerçevesinde hareket etmesini beklemekteyiz. Aykırı davranan isimleri tespit etmek adına bütün takım üyelerinin hesaplarını rutin olarak inceliyoruz ve kendilerine dair şikayetleri değerlendiriyoruz”

Yiğit “Lenom” Kantar 1 Rekabetçi Hafta – 1000 TL Para Cezası

Yapılan incelemede oyun içinde uygunsuz ve sportmenliğe aykırı davranışlar sergileyen 1907 Fenerbahçe Espor oyuncusu Lenom’un, davranışlarının sıklığı ve şiddeti değerlendirilerek, ŞL Disiplin Yönetmeliği’ndeki ilgili kurala istinaden 1 hafta boyunca bütün AL ve ŞL maçlarından men edilmesine ve 1000 TL para cezasına çarptırılmasına karar verildi.

İlgili Kural

ŞL Disiplin Yönetmeliği 1.1 : Bir ŞL takım üyesinin uygunsuz davranışlar sergilemesi (Örn. oyun içinde sportmenliğe aykırı davranışlar, halka açık mecralarda uygunsuz davranışlar, sahnede uygunsuz hareketler vb.)


1907 Fenerbahçe Espor League of Legends kadrosu için Oncan ile anlaştı!

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor