Connect with us

Güncel

Erzurum, Jahrein ve PintiPanda, ekşi sözlük gündemine giriş yaptı

Ses getiren Erzurum eleştirisi ve ardından gelişen olaylar ekşi sözlükte de konuşuluyor.

Jahrein’in Proximity Games tarafından geliştirilmiş Erzurum isimli oyunu eleştirmesi ve ardından geliştiricinin verdiği cevap 24 Şubat gününün en çok konuşulan olaylarından biri olmuştu. Pek çok yayıncı isim olay hakkında görüşlerini belirtirken, en çok öne çıkanlar Jahrein, Turgut Uç ve PintiPanda olmuştu. Aynı günün akşam saatlerinde ise Erzurum, Jahrein ve PintiPanda, ekşi sözlük gündemine giriş yaptı.

Oyun dünyasında konuşulan bu olay hakkında ekşi sözlük yazarları da hem yayıncı sayfalarında hem de oyunun sayfasında düşüncelerini paylaştı. Pek çok sözlük yazarının Jahrein’i yaptığı eleştiride haklı bulduğu görülürken, Erzurum oyununa ve geliştiricisi olan Proximity Games şirketine ise oldukça sert eleştiri ve tepki gösterilmiş durumda.

Üç sözlük başlığının da gündeme girmesinin ardından Jahrein hakkında yazılan Entry’ler 169 sayfaya, Pintipanda hakkındakiler 166 sayfaya, Erzurum oyunu hakkındakiler ise 49 sayfaya ulaştı. Erzurum, Jahrein ve PintiPanda arasındaki olay hakkında daha fazla detaya aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Erzurum, Jahrein ve PintiPanda, ekşi sözlük gündemine giriş yaptı

Pintipanda ve Turgut Uç arasında yeni polemik! Gerginlik dinmiyor

Jahrein ile Erzurum oyununun geliştiricisi arasında polemik

Şef Editör - Espor ve gazetecilik işlerini kovalıyorum. - yusufcan@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Güncel