Connect with us

Güncel

Jahrein, canlı yayınına ‘hater’larını ve izleyicilerini konuk aldı

.@jahreindota, canlı yayınına kendisini sevmeyen izleyicileri ve seven takipçilerini konuk aldı. Jahrein “Ben herkesle konuşmaya açığım, mesela @unlostv da yayına gelebilir” dedi.

Jahrein

Jahrein, anlık olarak 86 bin izleyiciye kadar ulaşan yayında kendisini sevmeyen kişileri yayınına davet edip onlarla konuştu.

Jahrein, Erzurum oyunu hakkındaki görüşlerini paylaştıktan sonraki gün gerçekleştirdiği canlı yayında kendisi hakkında kötü yorum yapan kişileri yayına davet etti ve görüşlerini alarak onlara cevap verdi.

Jahrein: “Oyuna ve yapımcıya hakaret etmedim “çakma” kelimesini hakaret olarak kullanmadım Erzurum oyununa kuzey ışıklarını bile getirmiş ben buna çakma derim işin gerçeği bu” dedi. Türkiye de çıkacak oyunların kötü yönlerini söylemezsek daha iyi oyunlar yapılmaz, çakma şeylerin açık bir şekilde söylenmesi gerektiğini belirtti.

Gelen kişi “Aptal bir Chat’in var” dedi. Buna karşılık çocuğa kötü bir şey söylemedi ve kendisini sevmeyen bu kişiyle nizami bir şekilde konuştu ve düşüncelerini dinledi. Gelen kişi “Sen oyunla dalga geçiyorsun hakaret ediyorsun” dedi. Jahrein dalga geçmek ve hakaret arasındaki farkı çocuğa anlattı.

Jahrein: “Benim izleyici sayım hiçbir zaman düşmedi.”

YouTube da sürekli Jahrein başlıklı bir videolar gören bir kişi geldi ve neden izleyici sayın düştüğünde bu videoların sayısı artıyor diye sordu. Jahrein benim izleyici sayım hiçbir zaman düşmedi dedi ve izleyici sayısı grafiğini canlı yayında açarak gösterdi. Videolara atılan başlıklarla içeriğinin bir ilgisi olamadığını anlattı ve videolara gereken telif işlemlerinin yapıldığını açıkladı.

BGY yöneticisi de yayına katıldı. Gruplarda Jahrein hakkında paylaşılan sadece kötü şeylerin kendisine gönderildiği paylaşılan iyi gönderilere hiç bakılmadığından bahsetti. BGY yöneticisi: “Grupta binlerce kişi var her yerde birbirini sevmeyen insanlar olur bana bile kötü şeyler yazanlar var” diyerek açıklama yaptı.

Pintipanda, Erzurum’u eleştirenlere yüklendi “Yapımcı arkadaşlar canınızı sıkmayın”

Gelen başka bir yerli oyun geliştirici grubunda olan kişi: “Bu oyunu başka bir ülke yapmış olsa Erzurum Şehrine hakaret olarak bile algılanabilir kötü bir yapım” dedi. Jahrein: “Evet hiç böyle düşünmemiştim şuanda oyunu destekleyen kişiler öyle olsaydı oyunun yapımcısını linç ederlerdi” dedi.

Jahrein:Ben herkesle konuşmaya açığım gelmek isteyen kişileri bekliyorum yıllardır buraya çağırdığım yayıncılardan gelmek isteyen mesela UNLOST gelebilir” dedi.

Yayıncının dün yapmış olduğu yayın tekrarına buradan ulaşabilirsiniz.

Kafalar Esports Valorant kadrosunu takipçilerine duyurdu!

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Güncel