Connect with us

Twitch

6-12 Nisan haftasında Twitch üzerinde en çok hangi kategoriler izlendi?

Geçtiğimiz haftanın birincisi son zamanların eleştri odağı olan erotik yayınların da içinde bulunduğu Just Chatting(IRL) kategorisi oldu.

6-12 Nisan haftasında Twitch üzerinde en çok hangi kategoriler izlendi?

Geçtiğimiz hafta Twitch üzerinde en çok izlenen kategoriler belli oldu. Stream Charts platformu yaptığı paylaşım ile birlikte 6-12 Nisan haftasının en çok izlenen kategorilerini gözler önüne serdi.

İnsanların IRL yayınlarını çok sevdiği artık bilinen bir gerçek. Son zamanlarda çokça eleştirilen kadın yayıncıların havuz başında erotik yayınlar yapmasının da bu yükselişe etkisi var.

GTA 5 çıktığı günden bu yana zaman zaman azalsa da bir kemik kitleye sahip. xQc ve summit1G gibi yayıncıların Role Play sunucularında oynamaları da bu izlenmelere oldukça etki etti.

League of Legends tarafı ise ilk üçteki yerini korumayı başarmış. LoL’ü ana oyunları olarak oynayan oldukça fazla Twitch yayıncısı var bu da oyunun her zaman yüksek sayıda izlenmesine yol açıyor. Amerikalı yayıncı Tyler1’ı örnek vermek gerekirse, kendisi LoL’den başka oyunları neredeyse hiç oynamıyor ve sadece Tekli dereceli oynuyor. Buna rağmen her yayını ortalama 15-20 bin kişi tarafından izleniyor.

Stream Charts’ın verilerine göre sıralama şu şekilde:

  1. Just Chatting(IRL)
  2. GTAV
  3. League Of Legends
  4. Minecraft
  5. Fortnite
  6.  VALORANT
  7. Call of Duty Warzone
  8. CS:GO
  9. Apex Legends
  10. DOTA2


İlginizi Çekebilir:

VFŞL 2021 Kış Mevsimi finalisti İstanbul Wildcats’in detaylı analizi sizlerle!

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Twitch