Connect with us

Güncel

TSM FTX’in Free Fire kadrosu aldığı iddia ediliyor!

TSM FTX, Hint takımı Sixth Sense’in kadrosu ile anlaşmaya çok yakın.

Sportskeeda tarafından hazırlanan bir rapora göre, TSM FTX Hindistan’da bir Free Fire kadrosu ile anlaşma duyurabilir.

Sixth Sense, 2021’de gerçekten iyi performans gösteriyor ve TSM tarafından alınması şaşırtıcı olmaz. Takım geçen Mart ayında Free Fire India Şampiyonası’nın bahar sezonunda dördüncü oldu ve Nisan ayında Tri-Series’i de kazandı.

Organizasyon bu ayın başlarında kripto borsası FTX ile 210 milyon dolarlık bir isim hakkı anlaşması imzaladı. Şirket, mobil oyunlara yatırım yapmak da dahil olmak üzere küresel olarak genişlemek için parayı kullanacağını söylemişti.

Free Fire, görüntüleme açısından dünyanın en büyük espor oyunlarından biri. Oyun geçen ay World Series (FFWS) Singapur, 5 milyon izleyici ile zirve yaptı. Esports Charts’a göre bu, Çin dışındaki bir espor turnuvası için en yüksek izleyici kitlesini temsil ediyor.

Şu anda, TSM’in Hindistan’da yerel espor organizasyonu Entity Gaming ile ortaklaşa oluşturulmuş aktif bir PUBG Mobile kadrosu var.

TSM Entity, Hindistan PUBG Mobile sahnesinde baskın bir yüz oldu, ancak ülkedeki oyunun yasaklanması nedeniyle son 10 aydır durgun durumdaydı. Battlegrounds Mobile India’nın dönüşüyle birlikte, sahnede kez daha baskın rol oynamak istiyorlar.


İlginizi Çekebilir:

Bloodborne ve Marvel’s Avengers PlayStation Now’da en çok tercih edilen oyunlar oldu

Her oyun tarzına ilgisi olan, manga ve anime tutkunu. İletişim: uraheramo@outlook.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Güncel