Connect with us

Güncel

Dora “Stratera” Özsoy Amerika’da yeni oyun şirketini kurdu

Dora “Stratera” Özsoy Amerika’da yeni bir oyun şirketini kurdu.

Dora “Stratera” Özsoy Amerika'da yeni oyun şirketini kurdu

Sevilen içerik üretici Dora “Stratera” Özsoy, son yıllarda kurduğu Indie oyun şirketi Stratera Games altında hayata geçirdikleri oyunlar ile sık sık gündemimize geliyor. Son olarak Özsoy, Amerika Birleşik Devletleri’nde yeni bir oyun şirketi kurduğunu açıkladı.

Kişisel X(Eski Twitter platformu) hesabı üzerinden 20 Aralık Salı Çarşamba gününün öğle saatlerinde yaptığı paylaşımda Dora “Stratera” Özsoy, Amerika’da Rogue Duck Interactive isminde yeni bir oyun şirketi kurduğunu açıkladı.

Rogue Duck Interactive isimli yeni şirketinde amacının yıllar içinde kaliteli, minik strateji oyunlarıyla dolu bi kütüphane oluşturmak olduğunu dile getiren Özsoy, ekiplerinin kurulduğunu ve oyun geliştirmeye başladıklarını duyurdu.

Dora “Stratera” Özsoy’un yeni şirketi Rogue Duck Interactive’in ilk oyunu: NeoDuel

X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda geliştirmeye başladıkları ilk oyunun adının NeoDuel olduğu belirten Özsoy, bu oyunun çevrimiçi PvP / auto-battler türünde olacağı bilgisini paylaştı.

Tam adı NeoDuel: Backpack Monsters olan oyunun Steam sayfası şu anda erişilebilir durumda. Dora Özsoy’un bir takipçisinin sorusuna verdiği cevaba göre oyunun 2024 yılının şubat ayında demo olarak oyunculara sunulması hedefleniyor.

Sizler Dora “Stratera” Özsoy’un oyun sektöründe attığı adımlar hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizler ve diğer okuyucular ile paylaşmayı unutmayın.


İlginizi Çekebilir:

CS2 konsol açma nasıl yapılır? CS2 konsol açılmıyor hatası detayları

Steam Türk Lirası yapma! Steam TRY Converter nasıl kullanılır?

GTA 6 fragmanındaki gerçek hayat göndermeleri listelendi

Şef Editör - Espor ve gazetecilik işlerini kovalıyorum. - yusufcan@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Güncel