Connect with us

Espor

Armut, Playerbros’a konuştu: “Öncelikle hedefimiz SuperMassive’i yenmek olacak”

Royal Youth’un yeni transferi Armut, Playerbros’a konuştu: “Öncelikle hedefimiz SuperMassive’i yenmek olacak”

hwa armut

Yeni sezonda Royal Youth ismiyle Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde yer alacak olan Royal Bandits’e dahil olan İrfan “Armut” Tükek, Playerbros’a konuştu. Yeni sezon planlarından Can “Closer” Çelik ile oynayacak olmasıyla ilgili birçok konuda açıklamalar yapan genç oyuncu, yeni sezonda yurt dışında da başarı getirme parolasıyla yola çıkacaklarını belirtti.

“Amacımız sadece Türkiye şampiyonluğu değil”

Royal Youth olarak hedefimiz öncelikle Bahçeşehir SuperMassive’i yenmek olacak diyen Armut, bunu başarabileceklerinden şüphesi olmadığını söylüyor. Yeni sezondaki amaçlarının Türkiye’nin de ötesine çıkmak olduğunu söyleyen oyuncu, TBF’nin de ötesine çıkacaklarını belirtiyor.

“Broken Blade – Closer uyumundan daha iyi olacağız”

Royal Bandits’in geçtiğimiz sezon çaylak isimlerinden olan ve performansıyla dikkat çeken Can “Closer” Çelik ile aynı takımda olması üzerine de konuşan Armut, “Closer’la olan uyumumuzun Broken Blade – Closer uyumundan daha iyi olacağını düşünüyorum” diyor. Bunu temellendiren genç oyuncu, “Bunu düşünme sebebim oyun stillerimiz… Kendime supportif/tank top lane’leri daha çok yakıştırıyorum, onlarla daha iyi oynadığımı düşünüyorum ve Closer da taşıyıcı heroları daha iyi oynuyor diye düşünüyorum” yorumunu yapıyor.

Ayrıca kendisinin tank, Closer’ın da taşıyıcı şampiyonlarla her zaman oynamayacağını belirten Armut, “Zamanı gelecek oyunu taşıyan kişi de olacağım, kesinlikle o yönden çok yönlü olacağımızı düşünüyorum” diyerek yeni sezonda tek tip bir oyun modeli ortaya koymayacaklarını söylüyor. “Çok yönlü olacağımızı düşünüyorum” diyerek ekleyen oyuncu, “Closer’la gerçekte de arkadaş olduğumuz için gerçekten beraber çok başarılı olacağımızı da düşünüyorum” yorumunu yapıyor.

Royal Youth’a dahil olduğu için mutlu olan Armut, son olarak “Royal Youth’a katıldığım için mutluyum, insanları tanıyorum ve onlara güveniyorum. Güzel, başarılı bir yıl bizi bekliyor olacak diye düşünüyorum” diyerek yeni sezonda başarı hedeflediklerini bir kez daha gösteriyor.

Düşüncelerini Playerbros takipçileriyle paylaştığı için İrfan “Armut” Tükek’e teşekkür ederiz. Genç oyuncuyu, buradan ulaşabileceğiniz, Twitter adresi üzerinden takip edebilirsiniz.

emre@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor