Connect with us

Espor

Space Soldiers etkileyici performansına devam ediyor

Space Soldiers, GG:Origin’e de iyi bir giriş yaptı.

Ülkemizin uluslararası CS: GO arenalarındaki en önemli temsilcisi; gururumuz Space Soldiers, katıldığı GG:Origin turnuvasına galibiyetle başladı.

Turnuvanın ilk karşılaşmasına Danimarka ekibi North’un turnuvadan çekilmesinden sonra dahil olan Norveç ekibi NOREG karşısında çıkan temsilcimiz, maçtan galibiyetle ayrılmayı bildi. bo3 formatında oynanan maçta ilk harita NOREG tarafından Nuke olarak belirlendi. İlk yarısını 8-7 önde kapatan temsilcimiz maçı 16-14 galibiyetle tamamladı ve seride 1-0 öne geçti. İkinci harita ise temsilcimiz tarafından Cobblestone olarak belirlendi. İlk yarıyı 9-6 önde kapatan temsilcimiz ikinci yarıda da herhangi bir geri dönüşe izin vermeyerek maçı 16-11 kazandı. Seriyi 2-0’a getiren gururumuz, turnuvaya galibiyetle başlamış oldu. Takımımız oyuncularından Buğra ”Calyx” Arkın, 49 öldürme 35 ölümlük performansıyla galibiyete büyük katkı koydu.

Space Soldiers bir diğer maçını ne zaman oynayacak?

Temsilcimizin bir diğer maçının tarihi henüz belli değil. Diğer maçlardaki rakiplerimiz ise İsveç temsilcisi GODSENT ve Bulgar ekibi Windigo. Turnuvayı birinci olarak tamamlayan takımın IEM Sydney 2018 turnuvasına katılma hakkı elde edeceğini de tekrardan hatırlatmak gerekir.

 

UNC Greensboro'da Bilgisayar Bilimleri öğrencisi. Ortaokuldan itibaren espora merak salmış bir Adanalı.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor