Connect with us

Counter-Strike Global Offensive

HLTV.org, BIG’in XANTARES ile görüşmelere başladığını söyledi

HLTV.org iddiasına göre Alman BIG takımı XANTARES ile görüşmelere başladı.

Son günlerde hakkındaki transfer dedikoduları artan XANTARES için HLTV.org’dan yeni bir iddia ortaya atıldı. Sitenin iddiasına göre BIG, oyuncuya ulaştı.

Adı birçok takımla anılan XANTARES için en çarpıcı iddia HLTV.org’dan geldi. HLTV.org’da yer alan habere göre Amerikalı bir espor sitesi olan VPEsports, deneyimli oyuncunun transferi hakkında Alman BIG takımının XANTARES ile ilgilendiğini söyledi. Space Soldiers yönetimiyle yollarını ayırdıktan sonra ex-Space Soldiers olarak mücadele eden ekip, bu süre içerisinde kendilerine yeni organizasyon aramıştı.

Takım olarak Beşiktaş’a transfer olacakları sanılırken, ekip ex-Space Soldiers olarak uzun süre mücadele etmeyi tercih etti. Ancak dün yıldız isim instagram hesabından yaptığı bir paylaşım kafaları karıştırdı. Paylaşımın ardından birçok taraftar transfer haberi gelecek diye heyecanlanmıştı. Bugün de takımın koçu hardstyle’nin Almanya’ya gitmesi taraftarı iyice heyecanlandırdı. Ancak tüm bu gelişmelere rağmen resmi bir açıklama yapılmadı.

Günün ilerleyen saatlerinde HLTV.org son dakika haberi olarak BIG takımının XANTARES ile görüşmelere başladığını açıkladı. Son dönemde eski performanslarının üstüne çıkan ekip, bu transfer ile güçlerine güç katmak istiyorlar. Ayrıca IEM Katowice 2019 turnuvasına katılacak olan BIG ekibi, eğer turnuvada deneyimli oyuncu ile oynamak istiyorlarsa bu transferi aralık ayı içerisinde mutlaka yapmalı. Çünkü turnuvanın oyuncu kaydı aralık sonunda sona erecek.

Çocuk yaşta espor haberleri yazmaya ve espor etkinlikleri yönetmeye başlamış bir espor tutkunu. Ayrıca sıkı bir Göztepe taraftarı!

1 Yorum

1 Comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Counter-Strike Global Offensive