Connect with us

Espor

FUT Champions Cup Manchester’a veda: Temsilcimiz Riv9 elendi

Ülkemizi ve Space Soldiers’ı Manchester’da temsil eden Riv9 turnuvaya veda etti.

FUT Champions Cup Manchester‘da ülkemizi ve Space Soldiers‘ı temsil eden Emre “Riv9” Kayır, Cihan Yaşarlar ile oynadığı karşılaşmanın ardından etkinliğe veda etti. Elenmesi sonrasında Twitter hesabından açıklama yapan oyuncu daha güçlü geri döneceğine inandığını belirtti.

Organizasyonun PlayStation 4 tarafında ilerleyen temsilcimiz, swiss formatında oynanan karşılaşmalarda 4 galibiyet – 3 yenilgi alarak eleme karşılaşmalarına dahil oldu. Türk asıllı oyuncu Cihan Yaşarlar ile karşılaşan Riv9, bu karşılaşmadan toplamda 7-3’lük yenilgiyle ayrılınca organizsyona veda etti.

Dünkü performansını bugüne yansıtamadığını belirten Riv9, destekleyen herkese teşekkürlerini sundu. İlerleyen dönem için de inançlı olan oyuncu, “Bu sahneye daha güçlü geri döneceğim” dedi. Bir diğer yandan, Riv9’u eleyen Cihan Yaşarlar, bir sonraki tur karşılaşmasında nicolas99fc’ye kaybederek organizasyondan elendi.

“Bu sahneye daha güçlü geri döneceğime inanıyorum”

Turnuvaya veda etmesinin ardından kişisel Twitter heasbı üzerinden bir açıklaya paylaşan oyuncumuz şu cümleleri kullandı: “Güzel şeyler yazmak isterdim ama Cihan Yaşarlar’a karşı kaybedip turnuvaya veda ettim. Kendisini tebrik ederim. Dünkü performansımı bugün yansıtamadığım için çok üzgünüm. Destekleyen herkese teşekkür ederim. Bu sahneye daha güçlü geri döneceğime inanıyorum.”

Bu sözlerin ardından rakibine cevap yazan Cihan Yaşarlar “Takma kafana güzel kardeşim. Çok güzel maçlardı” dedi.

emre@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor