Connect with us

Espor

1907 Fenerbahçe Espor 2022 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi kadrosunu duyurdu

1907 Fenerbahçe Espor’un iki oyuncusuna futbolcu Kim Min-jae’den mesaj var!

1907 Fenerbahçe Espor 2022 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi kadrosunu duyurdu

Geçtiğimiz günlerde 2022 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi kadrosunun üyelerinden koç Emre “Arkhe” Akpınarlı’yı duyurarak ilk sinyalleri veren 1907 Fenerbahçe Espor, 10 Aralık Cuma gününün akşam saatlerinde Kış Mevsimi kadrosunu duyurdu.

Yapılan paylaşımlarda duyurulana göre yeni sezonda takımın üst koridorunda Jeon “Ray” Ji-won, ormancı rolünde Lee “Crash” Dong-woo, orta koridorda Onurcan “Stillnumb” Başkurt, nişancı rolünde Volkan “Ellam” Dinçer ve destek rolünde Ozan “Sparz” Özbay yer alacak.

Futbolcu Kim Min-jae’den Ray ve Crash’e mesaj

Takımda yer alan oyuncuların duyurulmasının ardından bir de ilgi çeken bir paylaşım yapıldı. Fenerbahçe futbol takımında forma giyen Koreli oyuncu Kim Min-jae, 1907 Fenerbahçe Espor’un Koreli oyuncuları Ray ve Crash’e bir mesaj yolladı.

Yayınlanan videoda Kim Min-jae, “Merhaba Crash ve Ray, ben Fenerbahçe futbol kulübünde oynayan Kim Min-jae. Buradaki taraftarlar sizleri bekliyor. Çabucak gelip taraftarlarla buluşun. Fenerbahçe ve İstanbul çok güzel ve yaşamak için harika bir yer. Buraya gelip güzel performans sergilemenizi bekliyoruz.” dedi.

“Evime geri döndüğüm için çok gururluyum”

Bir başka açıklama da takımın saldırı gücü taşıyıcısı Volkan “Ellam” Dinçer’dan geldi. 21 yaşındaki oyuncu evine geri döndüğü için çok gururlu olduğunu belirtirken, tamamlaması gerektiği bir hikayesi olduğunu söyledi ve açıklamasını “Bu sene için çok büyük hedeflerimiz var ve bütün takım bunları gerçekleştirmek adına çok heyecanlıyız. Desteklerinizi bekliyoruz.” sözleri ile bitirdi.

Kariyerinde daha önce PENTA 1860 ve GameWard gibi takımlarda mücadele eden oyuncu 2018 ve 2020 yıllarında 1907 Fenerbahçe Espor forması giymişti.

1907 Fenerbahçe Espor 2022 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi kadrosu

  • Jeon “Ray” Ji-won
  • Lee “Crash” Dong-woo
  • Onurcan “Stillnumb” Başkurt
  • Volkan “Ellam” Dinçer
  • Ozan “Sparz” Özbay

İlginizi Çekebilir:

1907 Fenerbahçe Espor’da Neramin ayrılığı

Şef Editör - Espor ve gazetecilik işlerini kovalıyorum. - yusufcan@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor