Connect with us

Espor

7500 dolar ödül havuzlu East Meets West Esports Tournament başlıyor

Türkiye, Avrupa ve Orta Doğu toplulukları arasında düzenlenecek olan turnuvanın kayıtları başladı!

7500 dolar ödül havuzlu East Meets West Esports Tournament başlıyor

İkincisi gerçekleşecek olan East Meets West Esports Tournament, PUBG Mobile ve 100.000 Türk lirasını aşan ödül havuzu ile birlikte geliyor!

Türkiye, Avrupa ve Orta Doğu espor toplulukları arasında dostça rekabet yaratmayı amaçlayan East Meets West Esports Tournament projesi, 2021 yılında Mobile Legends: Bang Bang ile birlikte mobil MOBA oyuncularıyla buluşmuştu.

2022 yılında ise dev turnuva serisinin yeni durağı PUBG Mobile oldu. Karadeniz’e kıyısı olan tüm ülkelerin katılım sağlayabiliyor olduğu PUBG Mobile turnuvası için kayıtlar başladı!

East Meets West Esports Tournament 7500 dolarlık ödül havuzuna sahip

Farklı ülkelerden en iyi PUBG Mobile takımlarının buluşacağı ve şampiyonluk mücadelesi vereceği turnuvada ödül havuzu ise $7.500 değerinde. Büyük ödül için mücadele etmek isteyen tüm takımlar için son kayıt tarihi 23 Mart!

Final yolunda oynanacak elemeler için ilk uçak 25 Mart tarihinde Erangel semalarında olacak. 25 Mart ve 30 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan elemelerin ardından turnuvanın finali, 31 Mart’ta nimo.tv/emwet adresinden ekranlara gelecek! East Meets West Esports Tournament için tüm detaylar ve kayıtlar, emwet.com adresinden alınıyor.


İlginizi Çekebilir:

Valorant Masters turnuvası Reykjavik’e geri dönüyor!

Şef Editör - Espor ve gazetecilik işlerini kovalıyorum. - yusufcan@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor