Connect with us

Espor

Temsilcimiz WESG‘de Dünya Şampiyonu Oldu

Müthiş başarı! Royal Bandits oyuncusu Fujitora, WESG’den şampiyonlukla dönüyor!

WESG ülkemiz adına büyük gururlar yaşamamızı sağlamaya devam ediyor. CS:GO‘da gururumuz olan Space Soldiers‘in başarısının yanı sıra bir diğer tarafta da Royal Bandits Esports takımında forma giyen ve bizi Çin‘de Hearthstone alanında temsil eden Kaan “Fujitora” Çekli var.

Fujitora başından sonuna kadar iyi performans sergilediği HearthStone Dünya Şampiyonası‘nda rakiplerini teker teker geçmeyi başardı ve finale adını yazdırdı. Finalde de iyi performansını devam ettiren temsilcimiz mutlu sonuca ulaşmayı başardı ve şampiyon oldu.

Fujitora kazandığı şampiyonluk ile 150 bin dolar ödülün sahibi oldu

Yarı finalde Scream‘i 4-2‘lik skor ile mağlup etmeyi başaran ve adını finale yazdıran gururumuz Fujitora, finalde de Kanada temsilcisi Luker ile karşılaştı. Sabah 05:00 saatinde gerçekleştirilen finalde temsilcimiz iyi performansını sürdürmeyi başardı. Bu performans ile Rakibi Luker‘e de üstünlük kurmayı başarınca rakibini 4-2‘lik skorla geçti ve şampiyon oldu. Şampiyon olarak Türk bayrağını dalgalandıran ve Hearthstone dalında da bize büyük bir gurur yaşatan Fujitora, aynı zamanda 150 bin dolar olan büyük ödülün de sahibi oldu. Turnuvanın ikincisi Luker 60 bin dolar ödül kazanırken üçüncü olan posesi ise 30 bin dolar ödül ile evine döndü.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor