Connect with us

Gönder Kazan

Gönder Kazan: Arkadaşını Gönder Bir Daha Kazan!

Arkadaşını gönderen bir kez daha kazanıyor!

Gönder Kazan’a göndererek onaylattığınız her videonuz için kazandığınız 1,00 TL telifin yanında bir de 1,00 TL’lik Davetiye Kuponu kazanın. Kazandığınız bu kuponla bir arkadaşınızı Gönder Kazan’a davet edin. O da bir video göndererek onaylattığında 1,00 TL daha kazanın. Daha çok video gönderin, daha çok Davetiye Kupon’u kazanın.

Kampanya Detayı

  • Kampanya 21 Haziran – 21 Temmuz 2019 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Davetiye Kuponu kazanmak için Gönder Kazan’a üye olarak 1 video göndermeniz ve bu videonun onaylanması gerekmektedir. Videonuzun onaylanabilmesi için, gönderdiğiniz videonun Gönder Kazan Yarışma Videosu Özelliklerini taşıması gerekmektedir. Bu özelliklere uymayan videolar onaylanmayacaktır.
  • Kampanya süresince onaylanan her videonuz için 1 (bir) Davetiye Kuponu
    kazanabilirsiniz.
  • Kazandığınız Davetiye Kuponu ile arkadaşınıza davetiye göndermek için, davetiye kuponundaki kodu bir arkadaşınıza herhangi bir yolla göndermeniz gerekmektedir.
  • Her Davetiye Kuponu ile yalnızca 1 (bir) arkadaşınızı davet edebilirsiniz.
  • Davetiye gönderdiğiniz arkadaşınızın Gönder Kazan üyesi olmaması gerekmektedir. Gönder Kazan üyelerine davetiye kuponu gönderemezsiniz.
  • Davetiye gönderdiğiniz arkadaşınız, Gönder Kazan’a üyelik işlemleri sırasında bu kod ile üye olmalıdır. Doğrudan ya da başka yollarla Gönder Kazan’a üye olursa kuponunuz
    kullanılmaz. Davetiye kodunu başka bir arkadaşınız ile deneyebilirsiniz.

Davetiye Kuponunuzla ekstra 1,00 TL daha kazanmak için davetiye gönderdiğiniz arkadaşınızın, davetiyeyi kodu ile Gönder Kazan’a üye olarak bir video göndermesi ve bu videonun onaylanması gerekmektedir. Arkadaşınızın gönderdiği videonun onaylanabilmesi için, gönderdiği videonun Gönder Kazan Yarışma Videosu Özelliklerini taşıması gerekmektedir. Bu özelliklere uymayan videolar onaylanmayacaktır. Kampanya süresince videosu onaylanmayan davetiyelerden ekstra 1,00 TL kazanamazsınız.

 

  • Gönder Kazan, kampanyayı durdurma ve şartlarında değişiklik yapma haklarını saklı tutar.

 

Çocuk yaşta espor haberleri yazmaya ve espor etkinlikleri yönetmeye başlamış bir espor tutkunu. Ayrıca sıkı bir Göztepe taraftarı!

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Gönder Kazan