Connect with us

Dota 2

Dota Underlords’ta büyük güncellemenin 5. ayağı!

2 yeni oyun modu bizleri bekliyor.

Daha önce bahsettiğimiz ve oyunu yepyeni bir hale sokacak olan büyük güncellemenin 5. ayağı yayınlandı. Güncelleme ile birlikte gelmesi planlanan yenilikler her geçen gün daha yüzeye çıkıyor. Valve tarafından verilen en yeni bilgilere göre 2 yeni oyun modu daha bizleri bekliyor.

İkili Mod

Bu mod sayesinde takım ruhunun ne demek olduğunu öğreneceğiz gibi görünüyor. Oyuna eklenecek bu yeni mod sayesinde takım arkadaşınız ile diğer 7 çeteye karşı mücadele verebileceksiniz. Ortak sağlık ve seviyeye sahip olacağınız bu mod ile takım arkadaşınızla altınlarınızı ve kahramanlarınızı takas edebileceksiniz. Gerektiği yerde takım arkadaşınızı destekleyerek hayatta kalmak için elinizden geleni yapmalısınız.

Serbest Mod

Bu mod ile oyunculara bir nevi pratik yapma imkanı sunuluyor diyebiliriz. Tahta üzerinde tam kontrolünüz olacağı bu mod ile değişik kombinasyonları deneyebilecek ve savaş stratejilerinizi oluşturabileceksiniz.

Bakalım ilerleyen süreçte oyuna daha ne gibi yenilikler eklenecek?

5 yaşından beri oyun oynuyor, bunun son birkaç senesinde de oynadığım oyunlar hakkında yazıyorum. Yarı zamanlı öğrenci, tam zamanlı sıradan insan.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Dota 2