Connect with us

Call of Duty

Call of Duty: Warzone Twitch Ödülleriyle Birlikte Geliyor

Call of Duty: Warzone için Twitch yayınları izleyerek eşyalar kazanabilecek

warzone-mrgolds

24 saatte 6 milyon indirmeyle mükemmel bir çıkış yapan Call of Duty: Warzone içinde Twitch yayınları izleyerek çeşitli ödüller kazanabileceğiz.

Warzone, sadece bir günde altı milyon indirilerek Fortnite ve Apex’i geride bırakan bir hızla piyasaya girişini yaptı. Call of Duty serisinin yeni battle royale oyununun başarılı çıkışı geliştiriciyi hâlâ tatmin etmemiş olacak ki oyun için Twitch dropları da aktifleştirildi. Twitch’te yapılan Call of Duty: Warzone yayınlarını CoD hesabımızı bağladığımız Twitch hesaplarımızla izleyerek oyun içi eşyalar kazanabileceğiz.

Call of Duty: Warzone Twitch Dropları Aktifleştirildi

Call of Duty serisinin yeni bedava battle royale oyunu için Twitch yayınları izleyerek ödüller kazanılabilecek. Ödül özelliği açık olan yayıncıları Warzone oynarken belli bir süre izleyerek oyundaki bazı eşyaları kazanabileceksiniz. Tek yapmanız gereken Call of Duty hesabınızı Twitch hesabınıza bağlamanızın ardından “Oyun içi Droplar sunuluyor.” etiketi olan bir yayını izlemek.

warzone twitch drop

Kaç saat izlediğinizin karşılığında kazanacağınız eşyalar ise üstteki şekilde. Bir saat yayın izlerseniz “Airborne Commander” adlı parlak amblemi, iki saat izlerseniz 2XP tokenini, 3 saat izlerseniz ile MP7 silahının “Cataclysmic” blueprintini kazanıyorsunuz. Gelecekte ödüllerin çoğaltılıp çoğaltılmayacağıyla ilgili bir açıklama henüz bulunmuyor.

Call of Duty: Warzone Twitch ödüllerinin açılmasıyla bu hâliyle bile üst seviyede olan popülaritesini iyice arttıracak gibi duruyor. Infinity Ward’un bir yetkilisinin açıklamasına göre oyundaki oyuncu sınırı 200’e kadar çıkacak. Bakalım Warzone bu performansını ne kadar süre boyunca devam ettirebilecek?


İlginizi Çekebilir:

https://playerbros.com/call-of-duty-warzone-oyuncu-sayisi-200e-kadar-cikacak

Oyun merakını babasının internet kafesinde edinmiş bir dilbilim öğrencisi. Editörlük yapar.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Call of Duty