Connect with us

Counter-Strike Global Offensive

DreamHack Masters Spring’de B grubu mücadeleleri başladı!

woxic’li mousesports ve XANTARES’li BIG’in bulunduğu B grubunda maçlar başladı!

XANTARES

16 takımın mücadele ettiği DreamHack Masters Spring 2020 – Europe‘ta geçtiğimiz günlerde A grubu mücadeleleri oynanmıştı. Her takımın birbiriyle oynadığı grup mücadeleleri sonlandı ve 3 maçta 2 galibiyet alan G2 ve Astralis, grubu ilk iki sırada tamamlarken, 3’te 1 yapan Heroic, averaj farkı ile North’un üzerinde grubu üçüncü sırada tamamladı. North ise sonuncu olarak A grubunu noktaladı.

B grubu ise bizleri yakından ilgilendiriyor. Bunun sebebi ise temsilcilerimizin takımlarının bu grupta yer alıyor olması. Özgür “woxic” Eker’li mousesports ve Can “XANTARES” Dörtkardeş’li BIG, B grubunda mücadele ediyor. Grupta bulunan diğer takımlar ise Complexity ve MAD Lions.

woxic’li mousesports ile Complexity arasında oynanan BO3 formatındaki seri ise an itibariyle başlamış durumda. Öte yandan BIG ve Danimarka ekibi MAD Lions arasında oynanacak mücadele ise, saat 18:30’da ekranlara gelecek.

2019 yılına damga vuran ve taraftarların 2020’de çok şey beklediği mousesports, yeni yılda dünyanın en iyi takımı olma hedefleri güdüyordu. Fakat bu hedef ilk olarak ESL Pro League‘in 11. sezon finalinde fnatic karşısında son buldu. Önceki sezon finalinde de iki ekip karşı karşıya gelmiş ve 3-0 ile rakibini ezip geçen mousesports kupanın sahibi olmuştu. 11. sezonda ise intikamını alan İsveçliler, 3-2’lik skorla galip gelerek şampiyon olmuşlardı.

ESL One: Road to Rio – Europe‘ta da kendisinden bekleneni veremeyen ve çıktığı 7 karşılaşmada 4 mağlubiyet alan mousesports, tüm zincirleri kırmak adına DreamHack Masters Spring 2020 – Europe‘ta turnuvaya galibiyet ile başlamak istiyor. B grubunun açılış karşılaşması olan mousesports-Complexity maçını aşağıdaki bağlantı üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

yazmayı sever.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Counter-Strike Global Offensive