Connect with us

Legends of Runeterra

Legends of Runeterra, Talih Mevsimi’ni ve gelecek planlarını duyurdu

Legends of Runeterra, Talih Mevsimi’ni ve gelecek planlarını duyurdu

Legends of Runeterra geliştirici ekibi, dün paylaştıkları yazı ile Talih Mevsimi’ni ve gelecek planlarını duyurdu.

1.4 Yaması önümüzdeki hafta geliyor. Gelirken dengeleme değişiklikleri, yeni bir oyun modu ve daha pek çok şey getiriyor. Bunların hepsi, Talih Mevsimi şerefine. Yama notları her zamanki haliyle önümüzdeki hafta karşınızda olacak ancak bu notlar ile birlikte LoR’un geliştirici ekibi, gelecek sezonda görmeyi bekleyebileceklerinizin bir özetini de paylaşmak istediklerini söyledi.

Her dört ayda bir genişleme paketi çıkarmak yerine iki ayda bir yeni kartlar çıkacak. Yeni kartlar, yeni içerikler ve oyun şeklinizi değiştirecek özellikler içeren paket-sezonlar iki aylık doğal bir ritme oturacak. Ekip bu süreci bir görsel ile anlatmış:

LoR’daki her sezonun bir öncekinden farklı olmasını isteyen ekip; yeni rekabet, oyun ve koleksiyon gibi kullanım biçimleri sunmak istiyor. Bu bağlamda yeni kartlar ve yeni bölge Talih Mevsimi’nin sonunda gelecek. Ayrıca 1.5 yamasıyla birlikte oyuna eklenmesi planlanan Laboratuvar ve 1.6 ya da 1.7 yamasıyla oyuna eklenecek olan ilk oyuniçi etkinlik oyuncularla duyuruldu.


Fortnite Bölüm 2 Sezon 3 çıkış fragmanı oyuncular ile paylaşıldı!

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Legends of Runeterra