Connect with us

Hearthstone

Hearthstone Hallow’s End etkinliği önümüzdeki hafta geri dönüyor!

Hearthstone’a Cadılar Bayramı geliyor!

hearthstone hallow's end

Hearthstone dünyasında Cadılar Bayramı anlamına gelen Hearthstone Hallow’s End etkinliği önümüzdeki hafta oyuncularla tekrar buluşmaya geliyor.

Blizzard yapımı popüler kart oyunu Hearthstone için korku sezonu başlamak üzere. Azeroth dünyasına Cadılar Bayramı sezonunun geldiğini belirten Hearthstone Hallow’s End etkinliği 1 hafta içinde başlıyor. Oyuncular Hearthstone’a giriş yaptığında etkinliğin 1 hafta içinde başlayacağını bu yüzden güncel arena hareketlerini bitirmeleri gerektiğini belirten bir uyarı ile karşılaşıyor.

hearthstone hallow's end

Daha önceden Hallow’s End etkinliklerinde yer almamış oyuncular için etkinliği şu şekilde açıklayabiliriz. Hallow’s End sırasında oyuna girdiğinizde önce bir kahraman, sonra da ayrı bir kahraman yeteneği seçiyorsunuz. Oyun sırasında seçtiğiniz kahramanın portresi temaya uygun kostümlü bir hale bürünüyor. Ayrıca Hallow’s End sırasında etkinliğe özel ifadeler de oyuna ekleniyor. İfadelere ek olarak muhtemelen savaş alanı da korku temasına uygun bir hal alarak Stormwind ve Orgrimmar’a Hallow’s End teması getirecek.

Bundan önceki yıllarda Hallow’s End etkinlikleri yeni özellikleri de beraberinde getirmişti. Örneğin geçen yılki etkinlik Doom in the Tomb teması üzerine kurulmuş ve 2 yeni Tavern Brawl getirmişti. Bu seneki ise Forbidden Library etkinliği üzerine kurulacağı için bu temada özelliklerin oyuna eklenmesi muhtemel görünüyor.

yazmayı sever.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Hearthstone