Connect with us

Espor

Papara SuperMassive Blaze, VCT 2022: EMEA Challengers Yükselme turnuvasına veda etti

Papara SuperMassive Blaze, VCT 2022: EMEA Aşama 2 Challengers’a yükselme şansını kaybetti.

Papara SuperMassive Blaze Leauge of Legends takımında sürpriz kadro değşikliği

VALORANT Champions Tour 2022: EMEA Aşama 1 Challengers ve VALORANT Regional Leagues 2022 Türkiye: Birlik Aşama 1 etkinliklerinin sona ermesi ile birlikte gözler VCT 2022: EMEA Challengers Yükselme turnuvasına dönmüştü. Şampiyonluğuna DACH bölgesi yerel liginden gelen FOKUS’un ulaştığı etkinlikte ülkemizi Papara SuperMassive Blaze ve Surreal Esports temsil etti.

VALORANT Champions Tour 2022: EMEA Aşama 1 Challengers’daki performansı nedeniyle turnuvayı 11-12. sırada bitiren Papara SuperMassive Blaze, VCT 2022: EMEA Aşama 2 Challengers turnuvasına katılabilmek için BIG ekibi ile birlikte yerel liglerin şampiyonu takımlar ile mücadele etti.

VCT 2022: EMEA Aşama 1 Challengers’dan gelmesi nedeniyle direkt olarak üst grup yarı finallerinden başlayan takım, ilk olarak bir diğer temsilcimiz olan Surreal Esports’u 2-1 mağlup eden FOKUS ile karşılaşmıştı. 3 maçlık serinin ilk karşılaşmasına teknik sorunlar nedeniyle geç kalarak direkt olarak mağlup olan SMB, serinin ikinci karşılaşmasında da mağlup olarak yoluna alt gruptan devam etmişti.

Papara SuperMassive Blaze, VCT 2022: EMEA Aşama 2 Challengers şansını kaybetti

7 Nisan Perşembe günü oynadığı ilk alt grup karşılaşmasında İspanya yerel liginden gelen Rebels Gaming ile karşılaşan Papara SuperMassive Blaze, üç maçlık seride 13-4 ve 13-8 skorlar ile mağlup olarak, VCT 2022: EMEA Aşama 2 Challengers turnuvasına yükselme şansını kaybetti.

Aldığı iki mağlubiyetin ardından VCT 2022: EMEA Challengers Yükselme turnuvasını 5-6. sırada tamamlayan SuperMassive Blaze, profesyonel VALORANT arenasında yoluna VRL Türkiye: Birlik Ligi 2. Split’te devam edecek.


İlginizi Çekebilir:

VRL Türkiye: Birlik Ligi 2. Split formatı açıklandı

Şef Editör - Espor ve gazetecilik işlerini kovalıyorum. - yusufcan@playerbros.com

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Espor